Clementinas
Image default
Society / Holidays

Een gat in de lucht springen

Iedereen houd ervan, trampolines. Als klein kind wilde we allemaal een trampoline om de gaafste en coolste trucjes op te doen. Het gaf ons een gevoel van vrijheid en een echte adrenaline kick. Maar ook volwassen mensen houden nog steeds van trampoline springen. Tegenwoordig is trampoline spelen zelfs een echte officiële sport geworden waar ook wedstrijden voor georganiseerd worden. En stiekem vinden we het ongeacht de leeftijd allemaal super leuk om trampoline te springen. Maar de wereld van trampolines is met de tijd ook een stuk groter geworden. Naast de standaard trampoline zijn er ook super veel varianten gekomen

We hebben niet alleen maar nog de standaard trampoline zoals al eerder genoemd. Ook een springmat trampoline en een veiligheidsnet trampoline bestaan tegenwoordig. Vooral een trampoline met veiligheidsnet is iets veel voorkomends van de laatste tijd. In Nederland geven we natuurlijk heel veel om de veiligheid en een trampoline is natuurlijk super leuk tot je er vanaf valt. Daarom hebben de meeste trampolines een vangnet tegenwoordig. Want veel kinderen die een salto of iets dergelijks proberen eindigen vaak wanneer ze naast de trampoline eindigen met een gebroken arm. Het is ook mooi om te zien hoe innovatief Nederland is in al zijn producten, want zelfs met trampolines kan er dus voor een nog leukere ervaring worden gezorgd door dingen als een vangnet toe te voegen. De trampolines komen ook in steeds grotere maten op de markt. Want vaak kon er op de oude trampolines maar met 1 persoon tegelijk gesprongen worden. Met de grotere trampolines is dat niet het geval, daar kan met meerdere mensen tegelijk gesprongen worden.

Trampolines zijn er dus vooral voor ons plezier. Het geeft ons een fijn en vrij gevoel en daarnaast kunnen we dingen doen die we normaal gesproken niet zouden kunnen. Zoals het maken van een salto.

https://www.trampolines.nl/

Gerelateerde artikelen

Op naar Schiphol met de auto

Sinterklaascadeaus als je niks weet

Het overwegen van een bovenooglidcorrectie