Clementinas
Image default
Society / Holidays

Overnachten op een landgoedhotel in de Lutte

Heb je altijd al eens willen overnachten op een landgoedhotel? Dan is dit je kans! In het kleine plaatsje de Lutte in Twente vind je namelijk landgoed en hotel de Wilmersberg. Een gezellig familiehotel waar je je waant in een oase van luxe en rust. Het is de perfecte locatie om even helemaal tot rust te komen en aan niets anders te denken dan jezelf. Ben je juist liever actief bezig? Ook dan zit je helemaal goed in de Lutte. Dit familiehotel de Lutte biedt namelijk ook genoeg mogelijkheden om actief bezig te gaan. Speel een potje tennis op de tennisbaan of sla een balletje op de golfbaan. Daarnaast kun je ook je energie kwijt in een bezoekje aan de fitnessbaan, of tijdens een wandeling of fietstocht door de omgeving. Zo geniet je tegelijkertijd van de prachtige omgeving rondom het hotel.

Boek een passend arrangement

Het Twentse hotel in de Lutte biedt verschillende arrangementen aan. Denk bijvoorbeeld aan een 3-daags arrangement met een opluchtconcert of een VIP-midweek arrangement. Een ander populair arrangement is het culinair sneup en snaaijerie arrangement dat helemaal in het teken staat van lekker eten. Wil je even helemaal tot rust komen? Dan is het wellness arrangement op jouw lijf geschreven. Naast de zojuist genoemde arrangement zijn er nog veel meer keuzes, zodat er vast en zeker iets voor je tussen zit!

Verken de omgeving

Naast het hotel kun je je ook uren vermaken in de nabije omgeving van de Lutte. Breng een bezoek aan het pittoreske Ootmarsum of ga een dagje winkelen in Enschede. Daarnaast leent de omgeving zich ook bij uitstek voor een wandeling of fietstocht. Je kunt uren dwalen door de prachtige natuur maar ook op de fiets is het zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen.

Gerelateerde artikelen

Waar wil jij wonen: in de stad of in een dorp?

Het onderhouden van je zwembad

Schipholtaxi, zo maar instappen of online bestellen ?