Site Loader
Clementinas

Het ontvangst is een zwaarwegende factor gezien de mening van de bezoeker. Een bezoeker zal zich meer gewaardeerd voelen bij een bedrijf waar hij/zij met open armen zal worden ontvangen. Echter is dit niet altijd haalbaar, doordat vele bedrijven een verplichte bezoekersregistratie moeten voltooien.

Deze bezoekersregistratie, beschreven in artikel 15 van de Arbowet, zal het bedrijf, bij sprake van een noodgeval, helpen bij het alarmeren en evacueren van alle aanwezige personen binnen het pand. Helaas zal een warm welkom hierdoor snel overslaan in een zakelijk gesprek, waarbij de gegevens van het persoon genoteerd zullen worden.

Digitale receptie

Gelukkig is de markt verrijkt met een nieuw product;; de digitale receptie. Deze receptie zal bovenstaand probleem verhelpen door de registratie in handen van de bezoeker te leggen. Vooraf zal de bezoeker een e-mail krijgen met diverse informatie over het bedrijf en mogelijke maatregelen. Daarbij zal een QR-code geplaatst worden, waarmee de bezoeker zich bij binnenkomst zelf kan registreren. De digitale receptie is overal te plaatsen, maar is ideaal om direct bij binnenkomst te bevestigen.

Voordelen van de digitale receptie

De digitale receptie schikt over enkele voordelen.

Kostenbesparende werking: Bij aanschaf van een digitale receptie zal de registratie voltooid worden, zelfs bij een onbemande receptie. Hierdoor zullen enkele functies binnen het bedrijf overbodig worden, waardoor het ontslag veel personeelskosten zal besparen.

Professionele uitstraling: De digitale receptie heeft een modern, strak design, waarbij de receptie zal zorgen voor een professionele uitstraling. Bovendien zal de technologie de bezoeker positief verbazen, dat ook zal bijdragen aan het beeld van het bedrijf.

Geen papieren inschrijflijsten: Registraties werden vaak genoteerd op papieren inschrijflijsten. Hierbij is het mogelijk dat er papieren missen of beschadigen, waardoor de registraties niet meer duidelijk zullen zijn. Door de digitale tool zullen de registraties altijd te bereiken zijn.

http://economy.nl

Archieven