Clementinas
Image default
Society / Holidays

Vakantie gevoel aan eigen huis

Een vakantie gevoel aan huis creëren, wie wil dat nou niet? Een vakantie gevoel creëren is altijd lekker. Als je vakantie hebt wil je ook echt het gevoel hebben dat je vakantie hebt. Hiervoor kan je uiteraard op vakantie gaan. Dit brengt wel redelijke kosten met zich mee, maar dit is wel vaak het allerleukste om te doen. Na de vele weken hard werken, lekker van een  welverdiende vakantie genieten in Spanje of een ander land. Alleen door Corona is dit niet zo van zelfsprekend meer. Er zijn bepaalde vliegverboden en sommige landen kun je beter niet naartoe gaan, vanwege het hoge besmettingsgevaar. 

Vakantie gevoel creëren
Door de corona situatie is het nu een stuk lastiger geworden om op vakantie te gaan. Landen zijn in lockdown, waardoor je daar moeilijk binnenkomt. Bepaalde landen mag je niet heen door het hoge besmettingsgevaar en soms als je op vakantie bent mag je weer terug omdat het slecht gaat met de besmettingen. Geen ideale tijd om rustig op vakantie te gaan dus. Je kan echter nog wel je best doen om een vakantie gevoel thuis te creëren. Zo kan je in plaats van aan het zwembad liggen een opblaas bubbelbad in je tuin zetten.

Toch ontspannen
Je kunt dus zonder op vakantie te gaan toch proberen optimaal te ontspannen aan huis. Door bijvoorbeeld een opblaas jacuzzi in je tuin te zetten. Je kan het ook gezellig in huis maken door samen een drankje te doen of kaarsjes aan te zetten. Ga in de zon zitten probeer zoveel mogelijk na te bootsen wat je op vakantie zou doen. Je kan voor veel dingen toch een alternatief vinden zoals ik al zei gewoon thuis een drankje doen, zelf een leuke wandeling te maken of lekker in de tuin te zitten met z’n alle!  

http://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl