Clementinas
Image default
Society / Holidays

U bent van harte welkom bij landgoed hotel de Wilmersberg

Bent u ooit weleens in het oosten van het land geweest? En om dan specifiek te zijn het kleine plaatsje de Lutte, in Twente? In dit kleine dorpje vlak bij de Duitse grens vind je landgoed en hotel de Wilmersberg. Dit vier sterren familiehotel staat bekend om de prachtige locatie, de fijne voorzieningen en faciliteiten en meer. Een prachtig hotel om eens te overnachten, maar ook voor een lekkere lunch of een smakelijk diner ben je meer dan welkom bij de Wilmersberg. Daarnaast zijn er nog veel meer faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Meer weten over dit gezellige hotel in het oosten van Nederland? Dan is het raadzaam om zeker nog even verder te lezen. Wij gaan je namelijk alles vertellen wat je moet weten. Je kunt daarnaast ook de website bekijken via https://www.wilmersberg.nl/.

Over het hotel zelf

Zoals net ook al kort werd benoemd bevindt de Wilmersberg zich in de Lutte. Dit kleine plaatsje staat bekend om de prachtige groene natuur en vele bezienswaardigheden in de regio. Maar ook bij het hotel zelf is van alles te doen. Neem bijvoorbeeld een duik in het verwarmde binnenzwembad of sla een bal op de tennisbaan. Daarnaast kun je tijdens je hotelovernachting gebruik maken van de fitnessruimte, wellnessboutique, lounge ruimte en meer. Je hoeft je geen moment te vervelend dankzij de vele mogelijkheden binnen het landgoed hotel.

Verken de omgeving

Naast het hotel is er ook in de nabije omgeving van alles te beleven. Denk hierbij aan diverse wandel- en fietsroutes, leuke pittoreske dorpjes en tal van andere leuke activiteiten die je kunt ondernemen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Enschede en ga een middag winkelen, of fiets naar de nabij gelegen dorpjes en verken de omgeving op eigen houtje. Je hoeft je geen moment te vervelen want de Twentse streek heeft veel te bieden voor alle leeftijden.

https://www.wilmersberg.nl/