Clementinas
Image default
Society / Holidays

De mooiste Spaanse steden

Heb jij voor aankomende zomer nog geen vakantie geboekt? Boek dan een lastminute naar Spanje. Bijna iedere Nederlander is wel eens op vakantie geweest naar Spanje, al is dit vaak in een van de toeristenoorden aan de Middellandse Zee. Wil je echter eens wat anders en unieks beleven dan is het aan te raden om een van deze prachtige Spaanse steden te bezoeken.

Barcelona

Barcelona is een van de meest bezochte steden van Spanje. Aan de ene kant omdat het midden in de meest toeristische regio van Spanje ligt, aan de andere kant omdat het gewoon ontzettend veel te bieden heeft. Bijvoorbeeld de prachtige gebouwen van Gaudi zoals de Segrada Famillia en Parc Guell, maar ook het prachtige paleis waar je ook de beroemde fontein kan vinden. Natuurlijk is de grote voetbaltempel Camp Nou ook een plaatje en sportliefhebbers kunnen genieten in het oude olympisch dorp op Montjuic. Uiteraard dient er minimaal een drankje op de Ramblas gedronken te worden.

Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje en de op 3 na grootste stad van Europa. De metropool is ontzettend veelzijdig, van gigantische voetbal tempels tot prachtige musea en van oude kathedralen tot gigantische wolkenkrabbers bied de stad voor ieder een vervulling van zijn of haar wensen.. Plaza Mayor is zeker het bezoeken waard, dit is het hart van de stad met prachtige en gezellige terrasjes.

Granada

De stad Granada bied alles in een. Een Lastminute in Spanje kan hier gevierd worden door middel van wintersport, strandvakantie of een stedentrip. Prachtige monumenten zoals het Alhambra zijn zeker een bezoekje waard. De rijke geschiedenis van de oude hoofdstad van het gelijknamige koninkrijk zijn verweven door de stad heen. Doordat de stad aan de voet van de Sierra Nevada ligt is het mogelijk om van november tot en met april. Het strand ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de stad af.

http://lastminutespanje.nl/

Gerelateerde artikelen

Schiphol taxi kiezen bij Taxibestellen.nl voor comfortabel vervoer

Ibiza het Spaanse eiland

Een heerlijk fruit bar voor hét zomergevoel