Clementinas
Image default
Society / Holidays

Het overwegen van een bovenooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie je hoort er steeds meer mensen over, maar wat gebeurt er op dat moment eigenlijk? En is deze ingreep een tijdelijke of permanente oplossing? In dit artikel zal u de antwoorden krijgen op deze vragen. Een ooglidcorrectie laten mensen vaak doen, omdat ze vaak te horen krijgen dat ze er wat moe of somber uitzien. Doordat je dit van anderen hoort, voel je jezelf ook gelijk minder tevreden over je eigen lichaam. Op dat moment kan je besluiten om een ooglidcorrectie te laten doen. Ook kan het geval zich voordoen dat u last heeft van uw overhangende oogleden, het ziet er niet mooi uit en je kunt er hoofdpijn van krijgen. Als u er ook daadwerkelijk hoofdpijn van krijgt, is het verstandig om er iets aan te laten doen. U kan van te voren natuurlijk altijd even kijken naar bovenooglidcorrectie ervaringen.

Een ooglidcorrectie is een kleine chirurgische ingreep van ongeveer 45 minuten en het geeft vaak maar een klein verschil. Mensen zullen zien dat u er beter uitziet, maar ze zullen niet goed weten wat er veranderd is, waardoor uw complimenten zal krijgen. Ook bij hoofdpijnklachten zal u deze niet meer hebben en dat is natuurlijk een erg fijn vooruitzicht. Bij de bovenooglidcorrectie wordt er overtollig huid en een teveel aan vet verwijderd boven de ogen. Deze behandeling zal plaats vinden onder plaatselijke verdoofd. Na het verwijderen van het stukje huid worden de haarvaatjes dichtgeschroeid tegen het bloeden en de incisie wordt gehecht.

Ondanks dat het een kleine ingreep is, is het wel verstandig om je aan de voorschriften van de arts te houden. Het is belangrijk dat de geopereerde huid regelmatig wordt gekoeld, dit zorgt er namelijk voor dat de zwellingen en bloeduitstortingen zullen verminderen. Na een week zijn deze klachten meestal al verdwenen. Faceland is een aanbieder op het gebied van ooglidcorrecties, voor meer informatie kan u die altijd aan hun vragen.

http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

E-sigaret reviews zijn vooral positief

Muzikaliteit

De babykamer inrichten