Clementinas
Image default
Society / Holidays

E-sigaret reviews zijn vooral positief

Inmiddels is de elektrische sigaret al behoorlijk ingeburgerd. Toch is het fijn om ook te weten of de gebruikers zelf er tevreden mee zijn. Dat het voor de huisgenoten een vooruitgang is mag duidelijk zijn. Maar wat vinden de gebruikers nog meer? Door e-sigaret reviews te lezen kan je bepalen of zo’n sigaret ook iets voor jou is! Waarom zijn de mensen er aan begonnen en heeft het ze uiteindelijk gebracht wat ze voor ogen hadden?

Gezonder en goedkoper

Uit de reviews komt heel vaak naar voren dat men vooral begint om zo de huisgenoten niet langer te belasten met de rookgewoonte en daarbij is ook de eigen gezondheid van belang. Dat je daarnaast ook nog eens geld bespaard is voor de meeste mensen vooral mooi meegenomen, maar wordt toch door sommigen ook wel als een reden opgesomd. De lucht in huis wordt er ook zuiverder op. Mensen vertellen dan ook dat vrienden en bekenden het fijner vinden om in hun huis te verblijven omdat de rooklucht niet meer aanwezig is.

Wel even wennen

Omdat elektrisch roken toch anders is, komt in veel e-sigaret reviews naar voren dat ze wel eerst moesten wennen aan de smaak. Dat er bij deze manier van roken gevarieerd kan worden met smaakjes en de sterkte, is dan uiteindelijk juist weer een leuk pluspunt gebleken. Over smaak valt natuurlijk te twisten. Welk smaakje of hoeveelheid damp dus fijn gevonden wordt, blijkt voor iedereen weer anders te zijn. Uiteraard is dat gewoon een kwestie van uitproberen.

Gerelateerde artikelen

Een vakantiehuis in Le Marche

Dyslexie tests

Voordat je met de auto op reis gaat