Clementinas
Image default
Society / Holidays

Een gevelbedekking met riet

Een dak van riet geen een woning een mooie landelijke en erg warme uitstraling, de laatste tijd wordt dit dan ook steeds populairder. Het geeft zelf steeds meer een teken van status in Nederland. In uw buurt zal u vast wel een huis zien met rieten dak bekleding.

Wat ook goed mogelijk is, naast het bekleden van uw dak met riet, is het verticaal plaatsen van riet. Een bekende vorm hiervan is gevelbekleding als uitloop van uw rieten dak. Om uw woning echt een unieke uitstraling te geven, kan u er zelfs voor kiezen om alleen uw gevel met riet te bekleden. U moet hierbij wel aan de kosten blijven dekken, het bedekken van uw gevel met riet is namelijk duurder dan het bedekken van uw dak met riet. De kosten liggen hoger, omdat er per vierkante meter meer riet geplaatst moet worden. Van den Bergh rietdekkers, heeft al ervaring met het plaatsen van riet op gevels en zij kunnen u dan ook altijd verder helpen of uw afbeeldingen laten zien van afgeronde projecten.

Als u hier dan wat meer geld aan uitgeeft, wilt u ook dat het riet zo lang mogelijk goed blijft, het is dan ook belangrijk om onderhoud te blijven uitvoeren. Dit kan u het best doen door een rietdekkersbedrijf laten doen, dan weet u zeker dat het goed gebeurt en kan u nog vele jaren genieten van uw rieten dak, of rieten gevelbedekking. Ook op verschillende websites kunt u veel informatie vinden over de onderhoud aan een rieten dak en hoe lang een rieten dak mee gaat, dit ligt namelijk ook weer aan een groot aantal factoren. Wat voor woning u ook heeft er is altijd wel een rietsoort die bij uw woning past. Een rieten dak is een dure investering, maar het zeker waard en het is ook nog eens duurzaam.

http://www.rietwerk.nl/