Clementinas
Image default
Society / Holidays

Haartransplantatie met PRP plasmabehandeling

 

Indien u haartransplantatie met PRP plasmabehandeling wilt dan kunt u terecht bij de beste haarspecialisten die goede nazorg bieden. De haarklinieken in Turkije, België en Nederland van Global Hair kunnen u helpen met wenkbrauwimplantatie om die look te krijgen die u graag zou willen hebben. U kunt ook kiezen voor baardimplantatie waarbij haren vanuit een donorgebied worden geplaatst op de kin of wangen waar nieuwe baardharen moeten komen. De techniek die hierbij van belang is is de FUE methode.

Global Hair kan u zo’n FUE behandeling geven in België, Turkije en Nederland. Daarbij krijgt u na de ingreep goede nazorg. U krijgt een PRP plasmabehandeling na de haarimplantatie waardoor de geïmplanteerde haren beter zullen groeien. Voor meer informatie over onze Turkse klinieken of over hoe Globalhair.nl u van dienst kan zijn met professionele haartransplantatie en PRP injectie kunt u lezen op onze website.

De beste haarspecialisten

Alleen de beste haarspecialisten kunnen voor de beste resultaten zorgen. Globalhair.nl onderhoudt contact met topkwaliteit haarchirurgen die een ISHRS registratie hebben. Deze Turkse specialisten kunnen u snel helpen aan een nieuwe baard, kunnen haarverlies bestrijden en kunnen u helpen met het krijgen van nieuwe wenkbrauwen. De FUE haartransplantatie zorgt voor nieuwe haren op plekken waar die gewoonlijk niet willen groeien. De specialisten uit een haarkliniek in Turkije van Global Hair kunnen dit voor u realiseren. En geven na de haartransplantatie een PRP behandeling met het plasma van uzelf om afstoting te voorkomen.

Goede nazorg

Nadat u een haartransplantatie met PRP plasmabehandeling hebt ontvangen in een Turkse haarkliniek. is het noodzakelijk dat u goede nazorg ontvangt. Global Hair heeft de consulenten in huis die u van begin tot eind door het herstelproces kunnen helpen. We kunnen de juiste middelen aanbieden nadat u uw haren hebt laten transplanteren. Zodoende krijgt u na een haarimplantatie de juiste zorg waardoor uw hoofdhaar, wenkbrauwhaar of baardhaar snel en zonder storingen herstelt. Kijk voor meer info op Globalhair.nl over goed nazorg in een haarimplantatie kliniek in Turkije.

Gerelateerde artikelen

Herenfiets kopen? Tijdelijk tot 45% korting bij premiumbikes.nl

Zwanger en de zorgverzekering

Reizen is een fantastische ervaring.