Clementinas
Image default
Society / Holidays

Oud Hollandse spelletjes voor uw familiedag

Familiedag organiseren is niet niks!

Bent u opzoek naar de perfecte spelletjes voor uw familiedag? Huur dan een van de oud Hollandse spelletjes van Oudhollandsspel.nl. Zij hebben al meerdere malen spellen verhuurd aan mensen voor een familiedag. Tot nu toe is iedereen blij terug gekomen met de spellen en zijn de familieleden zeer verslaafd geweest aan spellen als stokkenvangen. 

Wat hun oud Hollandse spelletjes zo bijzonder maakt is vrij simpel. Ze zijn handgemaakt en volledig uniek! Naast dat ze handgemaakt zijn zien ze er ook nog eens erg mooi en professioneel uit, nog met een oud Hollandse uitstraling. De spellen hebben allemaal een mooie donker bruine kleur waardoor ze goed passen bij iedere locatie. 

 

Wat kosten de spelletjes?

De spellen kosten vergeleken met de concurrenten erg weinig! Sommige spellen zijn zelf maar 5 euro per dag, daarvoor kun je bij de meeste concurrenten niks huren per dag! Het maximale bedrag per spel is ook maar 40 euro, geen borg en altijd nette spellen gegarandeerd! Bekijk de spellen hier!

 

Waarom mensen voor Oudhollandsspel kiezen!

De meeste mensen vinden het niet fijn om bij een groot bedrijf spellen te huren, deze bedrijven / verhuurders zijn nooit flexibel en hanteren meestal hogere kosten. Oudhollandsspel is een hobby bedrijfje die wordt gerunt door Gerwin, Rowan en Jaap Morren de spellen worden verhuurd door vader en zoons. Deze jonge mannen staan altijd parraat om met u te kunnen overleggen over wat de mogelijkheden zijn. Er valt altijd wel iets te overleggen bij het huren van de spelletjes. 

 

De spellen kunnen gebracht en opgehaald worden 

Omdat de mannen van Oudhollandsspel niet het beroertst zijn willen ze graag de spellen brengen en ophalen en dat tegen een kleine vergoeding! Op de website van Oudhollandsspel kunt u hier meer over vinden. 

 

Dus, bent u opzoek naar spelletjes voor uw familiedag en kunt u niks verzinnen of twijfelt u nog bij wie u ze wilt huren? Kijk dan gerust even op de website van oudhollandsspel.nl de website is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Op de website kunt u als u dat wilt ook contact opnemen via een contact formulier die op de website staat. Oud Hollandse spelletjes zijn een echte aanrader!

http://oudhollandsspel.nl

Gerelateerde artikelen

Hoe is het om te werken bij de gemeente?

Haartransplantatie met PRP plasmabehandeling

De voordelen van een digitale receptie