Clementinas
Image default
Vervoer en transport

Schipholtaxi, zo maar instappen of online bestellen ?

Wat kost een gewone taxi en een Schipholtaxi?

De kosten van een Schipholtaxi zijn online stukke lager dan zomaar bij Schipholplaza in een Schipholtaxi stappen. Een Schipholtaxi bij goedkoop naar Schiphol kan je al snel enkele tientjes besparen !

Stel, je gaat op vakantie en neemt het vliegtuig op Schiphol, erg leuk natuurlijk, maar hoe kom je daar? vraag je familie of ga je een Schiphol taxi ? Je kunt natuurlijk kiezen het hele land door te reizen met de trein, maar als je wat bagage hebt en ook nog eens kinderen dan zit je daar niet op te wachten.

Misschien heb je vrienden of familie die jullie op het vliegveld af kunnen zetten? Dan hoef je zelf niet te rijden, heb je geen gedoe met treinen en eventuele vertragingen en gaat je bagage makkelijk mee. Een perfecte oplossing zou je denken! Nou…niet altijd.

Je moet maar iemand zien te vinden die een paar uur heen en weer wil rijden om jullie weg te brengen, vooral wanneer je om 5 uur in de ochtend vliegt. En op de terugweg moet je ook weer iemand hebben die jullie op komt halen, en dan zul je net zien dat je vliegtuig om middernacht land.

Zelf rijden of toch de Schipholtaxi ?

Dan kun je er natuurlijk voor kiezen zelf te rijden, zo bepaal je hoe laat je vertrekt en past iedereen en alles in de auto. Maar het parkeren op Schiphol kan wel oplopen tot 40 euro per dag, en je betaald je benzine ook nog eens, met dat geld kun je beter op vakantie lekker uit eten gaan.

Nog een nadeel van zelf rijden is dat je vaak vroeg thuis moet vertrekken, of juist laat weer terugkomt en autorijden dan niet fijn is, je concentratie is niet optimaal en dat is ook niet erg veilig natuurlijk.

Dan is er nog één laatste optie: een Schipholtaxi. Zoals je waarschijnlijk wel weet is het vaak erg duur om een taxi te nemen, vooral voor een lange rit, en dan moet je ook nog maar hopen dat de taxi op tijd voor je deur staat.

Maar hoe komen we dan op Schiphol zou je denken? Met de Schipholtaxi! Ja dit is ook een taxi, maar niet degene die je op een taxiplein vindt. Je reserveert simpelweg online, en je betaald tot wel 50% minder dan met een gewone taxi.

Hoeveel kost een gewone Schipholtaxi?

Je betaald ze per kilometer, en hiernaast ook nog eens wachttijd, voor wanneer je in de file staat bijvoorbeeld. Je zult al snel 400 euro neer mogen tellen voor een rit van Groningen naar Schiphol, en hier komt het eventuele wachtgeld nog bij. Met de Schipholtaxi ben je een heel stuk goedkoper uit.

Wanneer je zo maar in een Schipholtaxi stapt ben je al meteen €2,97 kwijt, dit kan lager liggen, maar bijna alle chauffeurs houden de maximum tarieven aan. Hierna betaal je per kilometer €2,18 en per minuut €0,36. Wanneer je met een busje voor 5 tot 8 personen gaat liggen deze tarieven hoger. Het starttarief is dan €6,04, en dan heb je nog geen meter gereden. Hierna betaal je €2,75 per kilometer en €0,41 per minuut.

We nemen als voorbeeld een rit van 7 kilometer waar de chauffeur 15 minuten over doet, dit kost je €23,63. Als er vertraging is door bijvoorbeeld een file ben je duurder uit.

Naast de prijs heeft de Schipholtaxi nog een aantal voordelen

Zoals we eerder al zeiden is het altijd maar hopen dat je een Schipholtaxi kunt vinden en dat deze op tijd is zodat je je vlucht niet mist. Wanneer je online een Schipholtaxi besteld zorgen wij ervoor dat deze netjes op tijd bij je huis of op je werk is zodat je meteen in kunt stappen. Zo wordt je vakantie al een stuk minder stressvol. Omdat je online reserveert weet je ook meteen wat het gaat kosten, zo kom je niet voor vervelende verassingen te staan. Ook rekenen wij geen wachtgeld e.d, je bent dus niet meer kwijt dan wat er van te voren is afgesproken, zo kun je met een gerust hart instappen.

Ook weet je zeker dat je bij ons een ervaren taxichauffeur krijgt, zo kun je met een veilig gevoel instappen om je vakantie te beginnen of om terug naar huis te gaan. Vertrek je met 5 à 8 personen? Geen probleem, reserveer dan een taxibus voor een scherp tarief. Ook deze zijn bij ons goedkoper dan bij gewone taxichauffeurs op de standplaats.

Is Schipholtaxi te vertrouwen?

Wij doen er alles aan om je reis zo goed mogelijk te laten verlopen, vandaar dat wij geen extra kosten berekenen die je pas na de rit voorgelegd worden, eerlijkheid en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Ook zijn alle taxi’s netjes en heb je een ervaren en beleefde chauffeur, en dat is wel zo fijn natuurlijk. Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen zodat alles duidelijk is en je gerust je Schipholtaxi online kunt bestellen. Je kunt er tevens voor kiezen om vooraf te betalen, of juist contant of met creditcard (reken hier 5% extra voor de bankkosten).

Conclusie:

Bestel je Schipholtaxi online en bespaar ook geld wat je beter op vakantie kunt uitgeven!

Adres voor een Schiphol taxi

  • Website: Goedkoopnaarschiphol.nl 
  • Schiphol taxi, Goedkoop naar Schiphol
  • Adres: Nicolaas Beetsstraat 142 2hg 1054 XV Amsterdam.
  • Telefoon: 020-2600810
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf
https://www.goedkoopnaarschiphol.nl