Clementinas
Image default
Society / Holidays

Curaçao-Exclusief

Op zoek naar een geweldige vakantie op een unieke locatie? Dan bent u aan het juiste adres bij Curaçao Exclusief, want zij verhuren luxe villa’s met privé-zwembad en appartementen op het zeer exclusieve Boca Gentil, naast Jan Thiel Beach. Curaçao Exclusief biedt verschillende unieke accommodaties aan, die veelal een fantastisch uitzicht hebben over zee. Curaçao Exclusief biedt luxe, optimale rust, privacy en veiligheid tijdens uw vakantie op Curaçao. Geniet van de rust in de omgeving en het mooie uitzicht dat u heeft vanuit de villa. Bekijk de homepage van Curaçao Exclusief online voor het aanbod.

Zeer royale villa’s

Curaçao Exclusief biedt alleen het beste aan de huurders van de luxe villa’s en appartementen. De zeer royale villa’s beschikken over maximaal 6 slaapkamers en 5 badkamers. Deze villa’s zijn geschikt tot 12 personen en zullen u een onbezorgde vakantie bezorgen. Bij de zeer royale villa heeft u de beschikking over een privé-zwembad, waar u op elk moment van de dag gebruik van kunt maken. Ook bent u dichtbij de trendy beachclubs van Jan Thiel

De appartementen van Curaçao Exclusief zijn ook zeer royaal te noemen. De appartementen hebben maximaal 3 slaapkamers en 2 badkamers en zijn beschikbaar tot 6 personen. In tegenstelling tot de royale villa’s deelt u een mooi zwembad met anderen. Echter geniet u wederom van een zeer luxe vakantie en is er aan luxe geen gebrek.

Verschillende andere diensten

Curaçao Exclusief biedt het complete aanbod op Curaçao. Naast de verhuur van royale villa’s en mooi ingerichte appartementen kunt u ook bij Curaçao Exclusief terecht voor het huren van een auto. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de VIP-service bij aankomst op luchthaven HATO, is er een boodschappenservice aanwezig, kunt u gebruik maken van een privé kok en kunt u zwemmen met dolfijnen!

https://www.curacao-exclusief.nl/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een uniek huwelijkscadeau?

Een heerlijk fruit bar voor hét zomergevoel

De vakantiesport bij uitstek: tennis