Clementinas
Image default
Society / Holidays

Martien over nare momenten in zijn leven

De familie Meiland; ondanks het ingewikkelde jaar, konden velen nog lachen dankzij de humoristische familie. Door een oud kasteel in Frankrijk om te toveren tot bed & breakfast, met succes! Helaas viel de droom al snel in duigen, doordat de familie verplicht was het kasteel te sluiten in verband met het virus.

Desondanks heeft de familie er veel aan overgehouden, in positieve zin. Zo was de familie tijdens de feestdagen te volgen in Kerst met de familie Meiland, op meerdere reclames en in de showbizz te zien, uitgenodigd bij verschillende programma’s en zelfs begonnen met eigen ondernemingen. Van de hele familie blijkt Martien erg interessant, gelukkig spreekt hij erg openhartig over de moeilijke gebeurtenissen in zijn leven.

Oog

Het viel veel kijkers al snel op dat leidde tot een gossip; het rechteroog van Martien. De ogen bleken te verschillen van kleur, een groot vraagteken voor velen. Al snel werd duidelijk dat Martien Meiland op vierjarige leeftijd tijdens het knutselen een schaar in het oog te hebben gekregen. Ondanks het ongeluk kan de sjaaltjesdrager laat het oog nog wel licht binnen, maar is verder blind aan dat oog. Toen Martien, als onlangs volwassene, voor een zakenreis naar India ging, werd hem een nieuw oog aangeboden. Voor zijn interieurwinkel deed Martien inkopen in India, waar hij een zakenman ontmoette. “Ik leerde meneer Cupta kennen tijdens een etentje”, vertelt Martien. “‘Wat is er aan de hand met je oog?’ vroeg de zakenman.” De onbekende man bleek over een oogziekenhuis in Delhi te beschikken en wilde Martien graag helpen.

Coming out

Martien was zelf liever heteroseksueel geweest, dat zal makkelijker geweest zijn. De Coming Out nam plaats na een vakantie in de Israëlische badplaats Eilat. Daar werd hij aangesproken door een man die, volgens Martien, op de Franse oud-voetballer Zidane leek. “Binnen vijf minuten pakte hij mij. Zoenen enzo”, vertelt hij openhartig. “En op hetzelfde moment zag ik mijn hele leven instorten. Dat heb ik nog nooit gevoeld van binnen.” Twee dagen later arriveerde hij in Nederland. Martien was van slag; hij zal het verhaal aan Erica, zijn toenmalige partner, moeten opbiechten. Martien had trillingen in zijn lijf en moest zelfs overgeven. “Vreselijk”, noemt hij die periode.

 

http://showbizz24.nl