Clementinas
Image default
Society / Holidays

Huur een vakantiehuis in Ibiza

Ben je aan een vakantie toe? Maar je kan geen beslissing maken waar je moet gaan omdat het heel gezin verschillende interesses heeft? Huur een vakantievilla in Ibiza. Ibiza is een toeristen stad…… en heeft voor elke type vakantie ganger iets leuks aan te bieden. Voor de zee en water liefhebber, stand hangers, voor de nacht en club ganger of voor de mensen die van onderzoeken houden. Zelfs als je wilt winkelen in de leukste winkel centrum, huur je een vakantie huis in Ibiza.

Daarom een vakantiehuis in Ibiza:

1. Ibiza heeft ongeveer 18 kilometer aan kust is en prachtige stranden. Bepaalde stranden zijn druk bezocht met kinderen en andere water activitieten terwijl de Benirras Bay is een zand- en kiezelstrand, rustig gelegen de beste plek is voor snorkelaars.

2. Met vrienden kun je savonds tot in de vroege uurtjes naar een van de bekende clubs Pacha, Eden, Privilege of Amnesia onder begeleiding van wereld beroemde Dj’s waar je kan genieten van lokaal gebrouwen bier.

3. Voor de nieuwsgierige en onderzoekers of studenten die kunnen een eductatieve fietstoch maken naar de Sant Joseph de sa Talaia het hoogst gelegen gebied van Ibiza of de kathedraal in Dalt Vila.

4. Niet de shoppeholics vergeten natuurlijk. In de winkelstad St Eularia kun je uren lang shoppen en lekker bijkomen in een van de restaurant of barretjes in de stad. Om daarna lekker af te koelen in de zee of in een prive zwembad van je villa.

https://www.vakantiehuishurenibiza.nl/

Gerelateerde artikelen

Curaçao-Exclusief

Het onderhouden van je zwembad

Waar wil jij wonen: in de stad of in een dorp?