Clementinas
Image default
Society / Holidays

Joyetech Evic AIO e-sigaret aanrader

Joytech blijft in ontwikkeling door voortdurend onderzoek te doen en hun producten aan te scherpen met het oog op de gezondheid van de mens. Zo maken zij gebruik van nieuwe technologieën en producten om de beste te worden in de sigaret branche.

Joyetech EVIC AIO is een leuk all in one sigaret mod systeem meteen verwisselbare batterij. De Joyetech eVic Aio is eigenlijk gelijk aan de Joyetech Egrip2 maar dan met een losse heroplaadbare batterij.

Deze kleine nieuw design Joyetech ego AIO e-sigaret is een All in one filter systeem, bedoeld voor eenvoudig en effectief dampen en is geschikt voor zowel beginners en gevorderden. De batterij heeft een grote capaciteit van 1500mAh, een modieuze vormgeving en volledig voldoet aan de Nederlandse standaarden.

De capaciteit van de Joyetech ego AIO clearomizer bedraagt 3.5 ml en heeft een pyrex glazen tank en luchttoevoer controle ring. De tank is lekvrij en zorgt voor een maximale opname van vloeistof. Zowel het vullen van de clearomizer als het verwisselen van de coil doet u aan de bovenzijde van de clearomizer. Dit geldt ook voor het instellen van de luchttoevoer. Hoewel de clearomzer van deze kit bottom coils gebruikt wordt het van boven gevuld. De Joyetech ego AIO maakt gebruik van alle BF Coils. Advies is om de coils van 0.25 Ohm, 0.6 Ohm, 1.0 Ohm en 1.5 Ohm te gebruiken met deze All in one filter systeem. Om dry-burn te voorkomen dien je altijd eerst de vloeistof te druppelen in de coil.

Gerelateerde artikelen

Overprikkeld op reis

Waarom is het leven van een celebrity zo interessant?

Superfood voor het libido