Clementinas
Image default
Society / Holidays

Op zoek naar een uniek huwelijkscadeau?

Een vriendin uit je vriendinnenclub gaat trouwen en een andere vriendin oppert het idee om een gezamenlijk origineel huwelijkscadeau te overhandigen. Een huwelijkscadeau dat speciaal voor de bruid is gemaakt door heel haar vriendinnenclub. Je kent het principe vast wel. Enkele maanden voor de grote dag van jullie vriendin krijg je een verzoek. Nou ja, een verzoek. Het is meer een verkapte verplichting: Lever je jouw bijdrage voor het vriendenboekje / plakboek op de dag van de bruiloft in of stuur je het me op tijd toe? De bedoeling is altijd dat je op een A4 of meerdere A4 tjes jouw anekdote, jouw persoonlijke verhaal, jouw eerste kennismaking met jullie vriendin eventueel vergezeld met foto’s bij de initiatiefneemster inlevert. Zij maakt er dan op de dag zelf een heel boekwerk van, om het vervolgens op een geschikt moment aan het bruidspaar te overhandigen uit jullie aller naam. Vaak ben je inspiratieloos, niet omdat je niet meteen weet wat te moeten schrijven voor jullie vriendin, maar meer dat je tussen al die bijdragen wilt opvallen. Je wilt iets bijzonders doen, maar je weet niet goed hoe.

Jilster helpt je in je zoektocht naar het perfecte huwelijkscadeau

Jilster helpt je bij het maken van dat bijzondere huwelijkscadeau. Het vroegere vriendenboek zoals hierboven omschreven, is met de technieken die Jilster levert, voorgoed voltooid verleden tijd. Dat was vroeger, nu is nu. Gelukkig is er nu Jilster. Voor een uniek huwelijkscadeau ben je bij Jilster aan het goede adres. Een site vol ideetjes, thema’s, tips en trucs, maar ook verhalen van andere Jilster gebruikers om je te inspireren bij het maken van jouw persoonlijke bijdrage aan een prachtig huwelijkscadeau. Het mooie is dat je het allemaal kunt maken vanaf je eigen tafel. Online. Weg met gedoe, welkom gemak. Hallo uniek huwelijkscadeau.

Een uniek huwelijkscadeau dat betaalbaar is

Een huwelijkscadeau dat heel betaalbaar is, ontstaat door de kracht van samenwerken. Voor een kleine bijdrage maak je een heel persoonlijke Glossy. Doordat je met een groep vriendinnen samenwerkt, is het slechts een kleine financiële bijdrage die je hoeft te leveren, doordat je de kosten kunt delen. Maar als groep maak je daarmee wél een onuitwisbare indruk. Kijk maar eens op de site van Jilster voor meer ideetjes als je al enthousiast bent geworden. Onze vriendin was overigens buiten haar zinnen van ons unieke huwelijkscadeau.

 

Gerelateerde artikelen

Vlekkeloos klussen doe je zo!

Inbrekers van nu

Laat die rimpels maar verdwijnen