Clementinas
Image default
Society / Holidays

Voortent of luifel? CC de Heuvelrug heeft het allemaal

Of u nu tot het soort kampeerder behoort die graag met een voortent reist of juist met een luifel, CC de Heuvelrug heeft voor u beiden altijd de perfecte oplossing.

Kiest u bewust voor een voortent of toch liever voor een luifel? Voor beiden valt wat te zeggen. Volgens vele kampeerders, biedt een voortent meer comfort tijdens uw vakantie. Daar tegenover staat dan weer dat het wel wat meer tijd kost om een voortent op te zetten. Vele kampeerders gaan graag vaak er even op uit. Dat betekent echter ook dat het verblijf over het algemeen maar van korte duur is. Een luifel heeft u snel opgezet en lijkt daarom ideaal voor de vele kortdurende uitjes die u als kampeerder wellicht maakt. Snel opgezet, direct schaduw én wat bescherming wanneer het onverhoopt gaat regenen. Het opzetten van een voortent kost soms wat meer tijd, waardoor u wellicht al snel besluit het opzetten daarvan achterwege te laten. Sommige voortenten zijn echter haast net zo snel opgezet als een luifel. Als u denkt dat een luifel uw voorkeur heeft vanwege de tijdwinst ten opzichte van een voortent, laat u dan eerst goed informeren door de professionals van CC de Heuvelrug voor u overgaat tot aanschaf wanneer u ook graag comfort heeft. Zelfs voor korte tripjes.

CC de Heuvelrug heeft een groot assortiment

CC de Heuvelrug heeft heel wat soorten en maten voortenten en luifels in haar assortiment. Bij hen kunt u terecht voor luifels en voortenten van de merken Isabella, Walker, Dorema, Starcamp, en Thule en Fiamma. Van een simpel doek tot een gewelfd, of met een knik, een bijna voortentachtige constructie. Heeft u graag ramen of zelfs zijwanden in uw luifel? Ook dat kan. Ongeacht welke uitvoering uw voorkeur heeft, één ding hebben ze gemeenschappelijk: u bent amper tijd kwijt aan de opbouw. Slecht vijftien minuten ongeveer. Een bijkomend voordeel van een luifel ten opzichte van een complete voortent: de prijs. Een luifel is minder prijzig.

CC de Heuvelrug adviseert

De professionals van CC de Heuvelrug geven graag antwoord op vragen als: Kunnen luifels en voortenten tegen wind? Hoe zwaar zijn ze? Hoe zet ik ze op? Waar zijn ze van gemaakt? Bieden ze voldoende schaduw en/of comfort? Het advies? Ga gerust even lang voor een advies op maat.

Gerelateerde artikelen

Omgaan met stress

Waar wil jij wonen: in de stad of in een dorp?

Een online webshop