Clementinas
Image default
Society / Holidays

Denk out of the box met Shoelia

Bij Shoelia vindt u de meest bijzondere trouwschoenen om mee op te vallen. Niks saai of basic. Kenmerkend voor de schoenen van Shoelia is kleur, aparte printjes en bijzondere materialen. Naast dat deze schoenen simpelweg uniek zijn, zijn ze ook nog van uitstekende kwaliteit. De schoenen van Shoelia zijn namelijk allemaal handgemaakt en is dus geen één schoen echt hetzelfde. Wij verkopen het merk Pepe Milan maar ook schoenen op maat, waarbij u zelf schoenen kunt laten samenstellen en logo’s op uw schoenen kunt laten bedrukken. Onder ons assortiment vallen veterschoenen, speciale trouwschoenen, suède schoenen, pumps, stoffen schoenen, sneakers, schoenen van textiel of satijn, schoenen van kurk of (lak)leren schoenen. Ook als u naar mode advies op zoek bent kunt u bij ons terecht. Vooral bij trouwschoenen is dat natuurlijk erg belangrijk. Om u uw ideale trouwschoenen te kunnen bieden zorgen wij dan ook voor deskundig en persoonlijk advies. Want u moet er natuurlijk op uw speciale dag op uw best uit zien. Daarom is het dan ook handig dat u bij ons een privé afspraak kunt plannen, ook buiten onze reguliere openingstijden. Wij raden u aan om hierbij alles wat u al heeft voor uw outfit mee te nemen zodat wij de perfecte trouwschoenen hierbij kunnen zoeken voor u.

Schoenen en accessoires: allemaal bij Shoelia

Niet alleen met trouwen maar ook verder is het belangrijk dat uw unieke schoenen van Shoelia natuurlijk ook echt mooi passen bij de rest van uw outfit. Maar ook moeten deze unieke schoenen uiteraard goed verzorgd worden om zo lang mogelijk mooi te blijven en mee te gaan. Hierom heeft Shoelia ook een ruim assortiment aan accessoires zoals overhemden, riemen, vlinderdassen, pochetten en sokken naast verzorgingsproducten voor uw schoenen van het merk Marla zoals beschermende sprays, crèmes en schoenspanners. Wij adviseren u vanzelfsprekend hoe u deze verzorgingsproducten het beste kunt gebruiken om uw schoenen mooi te houden.

Evenementen

Wij van Shoelia vinden het leuk om onze klanten persoonlijk te ontmoeten. Hierom organiseren wij vaak leuke evenementen en acties waarbij onze klanten ook kans kunnen maken op leuke prijzen. Voorbeelden hiervan zijn facebookacties waar een paar schoenen gewonnen kunnen worden of een georganiseerde reis naar de fabriek van Pepe Milan in Spanje. Maar ook in onze winkel is vaak iets te beleven. Benieuwd? Neem dan een kijkje op onze site: https://www.shoelia.nl/

Gerelateerde artikelen

Schiphol taxi kiezen bij Taxibestellen.nl voor comfortabel vervoer

Zwanger en de zorgverzekering

Loopbaanbegeleiding