Clementinas
Image default
Society / Holidays

Een heerlijk fruit bar voor hét zomergevoel

Fruit bar huren op locatie van Juicebar.nl, overal in Nederland

Een heerlijk fruit bar voor hét zomergevoel

Opzoek naar iets fris te drinken voor op een beurs of lekker op eigen kantoor? Maar ben je opzoek naar iets moois en gezond? Kijk dan naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen! Wij komen naar jouw locatie toe, overal in Nederland! Wij komen met onze eigen bus, nemen onze eigen bar mee en zorgen voor bekers. Ook komt er een van onze enthousiaste bartenders mee. Hij zorgt voor alles; de drankjes, de op- en afbouw en hij zorgt er ook voor dat jouw gasten lekker gemaakt worden.

Waarom een fruit bar huren Juicebar.nl?

Waarom zou je bij ons de fruit bar moeten bestellen? Hier zijn meerdere redenen voor:

  1. De grote variatie in bars, verschil in afmetingen en in stijlen. Wij hebben een leuk fruitkratjes bar, een stijlvolle witten of zwarte bar, een houten bar, een gloednieuwe nieuwe mosbar en nog veel meer soorten
  2. Wij hebben een menu met onze gebruikelijke fruit en gezonde drankjes, maar als je speciale wensen hebt kan dat natuurlijk ook. Je kunt dus zelf je hele menu kaart samenstellen mocht je dit willen!
  3. Wij nemen alles voor je uit handen. Je hoeft helemaal nergens meer aan te denken zodat je zelf ook kan genieten van jou feest.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op! Wanneer je ons belt of mailt, vraag dan meteen een geheel vrijblijvende offerte aan, we helpen je graag!

Gerelateerde artikelen

Hovenier Veenendaal maakt uw droomtuin werkelijkheid!

Kijk jij naar reisverzekeringen? Lees de meningen over Allianz

Joyetech Evic AIO e-sigaret aanrader