Clementinas
Image default
Society / Holidays

Cilinderslot vervangen met een SKG 3 sterren slot

Wilt u een cilinderslot kopen? Bekijk ons ruime aanbod deurcilinders op mc-cilinder.nl ! 

Voordelen voor het vervangen van het cilinderslot

Een cilinderslot is de basis van een goed beveiligd huis. Onze cilindersloten zijn van topkwaliteit en ze zijn modulair. Bovendien zijn de cilindersloten gebruiksvriendelijk, veelzijdig én flexibel! De cilindersloten zijn SKG-gecertificeerd én voorzien van het Politiekeurmerk voor Veilig Wonen. Klik hier voor meer informatie over SKG certificering.

Een goed cilinderslot is essentieel voor een goed beveiligde deur. De cilindr moet met het nieuwe bouwbesluit voorzien zijn van skg 3* en voor tegen het cilinderbreken ook een extra gehard stalen brug.

In 90% van de woningen zijn de cilindersloten nog voorzien van een SKG 2* cilinder. Deze zijn binnen 30 seconden te breken of te trekken waardoor een inbreker ook met een meerpuntsluiting zo naar binnen kan lopen.

Daarom is het noodzakelijk om je cilinderslot te vervangen met een SKG 3* cilinder zodat ze beveiligd zijn tegen het kerntrekken. Helaas zijn alleen skg 3* cilinders niet beveiligd tegen het cilinder breken. Daarvoor heb je de gehard stalen brug nodig die in alle M&C cilinders zitten.

Vervang daarom uw cilinderslot met een SKG 3* cilinder van M&C zodat u weet dat de inbreker uw woning voorbij loopt.

Wilt u direct gelijksluitende cilindersloten dan besteld u hier M&C cilinders. Wij maken uw bestelling altijd direct gelijksluitend. Zo kunt u alle cilindersloten bedienen met dezelfde sleutels.

https://mc-cilinder.nl/cilindersloten/