Clementinas
Image default
Society / Holidays

De perfecte locatie voor een overnachting in Overijssel

Ben je op doorreis of zoek je om een andere reden een plek om te overnachten in Overijssel? Dan is er keuze genoeg. Er zijn diverse hotels waar je terecht kunt, maar hoe kies je een locatie uit die echt bij je past? Dat is niet zo lastig. Zoek je een hotel in Overijssel? Kom dan langs bij landgoed hotel de Wilmersberg. Dit hotel in de Lutte is van alle gemakken voorzien, zeker voor mensen die voor zaken in de regio zijn, of een overnachting zoeken voor een doorreis. Benieuwd wat dit Overijsselse hotel allemaal te bieden heeft? Lees verder en ontdek waarom hotel de Wilmersberg zeker het bezoeken waard is.

Het hotel

De Wilmersberg is een modern vier sterren hotel dat verscholen ligt tussen de prachtige natuur die Twente rijk is. Er zijn een aantal hotelkamers ingericht voor mensen die zaken komen doen in de omgeving. Zo beschikt het hotel over een conferentieruimte, vergaderruimte en diverse ruimtes om een evenement te organiseren. Er zijn genoeg mogelijkheden. Daarnaast beschikt het hotel over diverse faciliteiten, denk aan een wellness, restaurant, lounge, tennis- en golfbaan en een wijngaard. Je hoeft je geen moment te vervelen, er is voor ieder wat wils. Of je voorkeur nou uitgaat naar sportief of relaxen, de Wilmersberg biedt het aan.

De omgeving

Naast het hotel heeft de omgeving ook genoeg te bieden. Allereerst natuurlijk de prachtige bossen en natuur. Maar ook de dorpjes en steden in de provincie zijn zeker een bezoekje waard. Naast het zakendoen in de provincie is het een goed excuus om eens te genieten van al het moois dat Overijssel te bieden heeft. Kom je binnenkort overnachten in Overijssel? Maak dan direct van de gelegenheid gebruik om de omgeving te verkennen. Meer informatie? Bekijk dan https://www.wilmersberg.nl/overnachten-in-overijssel en wie weet tot snel in Overijssel.

https://www.wilmersberg.nl/overnachten-in-overijssel