Clementinas
Image default
Bedrijven

Desinfectie schoonmaakmiddelen aanschaffen

Hoe je van schoonmaken, maar gebruik je nooit desinfectie schoonmaakmiddelen? Dan is het misschien wel handig om er vanaf nu wel gebruik van te gaan maken. Desinfectie schoonmaakmiddelen kom je ook steeds meer tegen. Het wordt ook, mede door corona de afgelopen twee jaar, steeds belangrijker om op die manier schoon te maken. Door regelmatig gebruik te maken van desinfectie schoonmaakmiddelen verklein je de kans op het verspreiden van bacteriën en virussen. Dit komt door de werkende stoffen in de schoonmaakmiddelen. Als je dus een nog hygiënischere omgeving wil dan begint dat bij het schoonmaken met desinfectie middelen. Ben je benieuwd hiernaar? Lees dan verder.

 

Kantoor

In kantoorruimtes zijn desinfectie schoonmaakmiddelen heel belangrijk. Hier komen veel mensen bij elkaar en deze mensen spenderen vaak ook meerdere uren in een ruimte samen. Bacteriën en virussen breiden zich dan snel uit, dat wil je natuurlijk voorkomen. Schoonmaken met zulke middelen kan daar al bij helpen. Voordat je de desinfectie middelen gebruikt is het van belang eerst zo goed schoon te maken. Zo is al het stof, vet en vuil al weg. Op deze manier kan de desinfectie beter zijn werk doen. Begin daarom met het reinigen van de bureaus, toetsenborden, deurklinken en dergelijke. Vervolgens kun je daarna het desinfectiemiddel gebruiken. Doei bacteriën en virussen.

 

Reinigen

Ook thuis kun je met deze middelen aan de slag. Thuis volg je dezelfde stappen, zodat het desinfectie middel goed zijn werk kan doen. Maak dus eerst goed schoon en ga daarna als een soort finishing touch met dit middel te werk. Ben je daarna nog niet tevreden? Dan kun je ervoor kiezen om nog een keer langs alles te gaan, alleen dan zonder het middel. Zo is de reuk ook wat minder, want de desinfectie ruikt vaak erg sterk en daar moet je maar net van houden.

https://omnimar.nl/45-desinfectiemiddel