Clementinas
Image default
Bedrijven

Voor hedendaagse bibliotheek oplossingen is Dialoc ID uw aanspreekpunt

In verband met de steeds verder oprukkende digitalisering en automatisering zijn de verlangens van consumenten doorlopend aan veranderingen onderhevig. Hoe gaat u daar als bibliotheek mee om? En dan bedoelen we niet alleen het imago van bibliotheken in algemene zin, maar ook voor wat betreft de beleving als een bezoeker eenmaal binnen de deuren is. Bibliotheken hebben hun aanbod de afgelopen decennia weliswaar veelzijdiger dan ooit tevoren gemaakt, maar zijn voor wat betreft automatisering van het uitleenproces veelal blijven hangen bij inmiddels verouderde technieken, die in het huidige licht niet echt gebruikersvriendelijk zijn. Bent u (deels) aan modernisering toe, dan kunnen de meest actuele bibliotheek oplossingen van Dialoc ID u daarbij van pas komen.

Onze bibliotheek oplossingen vervangen arbeidsintensief werk

Omdat Dialoc ID tijdens het ontwikkelen van nieuwe bibliotheek oplossingen altijd nauw samenwerkt met bibliotheken zijn we in staat om automatiseringsmethode te leveren die naadloos in reeds bestaande werkprocessen kunnen worden gevoegd, zonder dat daarbij bepaalde vaste structuren in de organisatie ingrijpend worden aangetast. De apparatuur die we in bibliotheken over de hele wereld plaatsen zorgen ervoor dat tijdrovende en arbeidsintensieve taken op de werkvloer tot een minimum beperkt worden, zodat het personeel zich veel meer kan gaan richten op het adviseren, informeren en begeleiden van bezoekers.

Dankzij hybride-oplossingen stapsgewijs moderniseren

De kans is groot dat er in uw huidige bibliotheek nog steeds gebruik gemaakt wordt van EM (elektromagnetische) technologie, terwijl de meest moderne toepassingen juist op de RFID-techniek zijn geënt. Dialoc ID kan u daarom zogenoemde hybride-systemen leveren, die beide technieken 

ondersteunen, zodat u tijdens de fasegewijze implementatie van nieuwe bibliotheek oplossingen geheel in uw eigen tempo de verouderde techniek kunt vervangen. U ziet het, Dialoc ID denkt graag actief en praktisch met u mee om van uw huidige bibliotheek een kennisplatform te maken dat helemaal aan de eisen van de huidige tijd voldoet.

 

Gerelateerde artikelen

Geavanceerde technologische oplossingen voor energiebeheer

Hoe voorkom ik een kortsluiting?

Harpsluiting: alle ins en outs