Clementinas
Image default
Bedrijven

Stukadoor Eibergen: in de brief worden de plannen helemaal uitgelegd

Goede stukadoor Eibergen. Het gaat om het oude klooster in Ell nou dan weet je het wel. Moeder overste Maria van de zeer oude non No Mas legt in de brief uit wat de nonnen van plan zijn. Wat ze willen doen met het oude klooster in Ell nou dan weet je het wel. Er zijn op dit moment nog 15 nonnen over, zij hebben alle 15 een eigen kamer en er staan 1100 kamers leeg. Moeder overste schrijft in haar brief dat de nonnen iets betreuren. Stukadoor Eibergen.

De nonnen willen de 1115 kamers allemaal laten opknappen

Stukadoor Eibergen. De nonnen vinden het zonde, vinden het jammer dat er 1100 kamers niet worden bewoond. Niet alleen zakelijk gezien maar de nonnen weten ook dat er grote woningnood is in ons kleine land. Zij willen graag dat de 1100 kamers wel worden bewoond. Op deze manier kan het oude klooster in Ell nou ja dan weet je het wel, een bijdrage leveren om de woningnood op te lossen. Moeder overste Maria van de zeer oude non No Mas schrijft in haar brief wat er allemaal moet gebeuren. Stukadoor Eibergen.

In de brief staat wat er allemaal moet gebeuren

Stukadoor Eibergen. Moeder overste van het oude klooster in Ell nou dan weet je het wel. Zij heet Maria van de zeer oude non No Mas. Zij vraagt een offerte aan bij de firma van de Gele Lo voor het volgende werk. 1. De kamers moeten worden leeg geruimd. 2. De aanwezige spullen moeten worden afgevoerd  3. De kamers moeten helemaal worden geschilderd  4. De kamers moeten helemaal worden gestukadoord  5. Zorgen voor interieuradvies, interieurontwerp en interieurbouw  6. het zoeken van een goede en ervaren makelaar. Een enorme klus. Stukadoor Eibergen.Gerelateerde artikelen

Wat is een aardlekschakelaar en hoe test je hem

Motorrijden in de stad Heerlen

Reinig uw huis eens met onze heerlijke haarzeep met Kokos