Clementinas
Image default
Gezondheid

Het beste advies en behandeling tegen stress

Professioneel omgaan met stress Nederland, geeft advies en trainingen die stress verlichtend zijn. Ons team van therapeuten helpt u graag van u stress af. Stress is nooit goed voor een mens en je kan er op lange termijn flink onder lijden. Daarnaast is het ook de nummer een oorzaak van hart en vaatziekten. Bij onze praktijk krijg je de juiste begeleiding en adviezen voor thuis. Om zo de stress bij jouw weg te nemen. Daarnaast is veel stress binnen je gezin ook niet goed voor kinderen, oorzaken hiervan kunnen bijvoorbeeld een scheiding zijn of pesterijen op school. Ook voor kinderen hebben wij trainingen. 

Hoe gaan we te werk

Als u kiest voor onze behandelingen en trainingen, gaan we als eerst met je om de tafel om te kijken waar die stress bij jou vandaan komt. We zoeken dus eigenlijk naar de oorzaak als we die weten kunnen we de therapie zoeken die bij jou past. Veel stress wordt vaak veroorzaakt door werk en huishouden , het beste is gewoon om tussen de drukte ook je rustmoment te vinden. En iets te doen waar jij je ontspannen bij voelt, en je even alle verplichtingen vergeet. Hiervoor hebben wij ook  een app ontwikkelt die aangeeft wanneer het tijd is om te relaxen, en enkele ademhalings oefeningen voor thuis die rustgevend zijn.

Coaching bij gedragsproblemen

Naast adviezen en trainingen voor stress, geven wij ook coaching bij gedragsproblemen. Heb jij bijvoorbeeld last van faalangst en lijden je prestaties eronder, dan hebben wij daar trainingen voor. Ook bij agressieproblemen bij zowel ouderen als kinderen, kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben sommige mensen moeite met communiceren, en hebben daardoor veel stress op werk. Al deze factoren zijn vaak ook oorzaken van stress, doordat je zo bang bent om niet goed te presteren dat je erg veel stress hebt op werk. Hiervoor hebben wij speciale programma’s  waarbij  je door middel van een gedragscoach , van deze problemen af kunt komen en een einde kan maken aan stress.