Clementinas
Image default
Bedrijven

Opslagruimte bij Ede huren

Bij Opslagman kunt u makkelijk een opslagruimte bij Ede huren, maar ook in andere delen van het land. Het gaat heel eenvoudig online, zonder afspraak en u heeft direct toegang tot de opslagruimte.

Opslagruimte bij Ede 

Opslagman is een verhuurbedrijf die opslagruimtes bij Ede en omstreken verhuurt.  Opslagman is in het bezit van 5 vestigingen. Namelijk in Diemen, Utrecht, Veenendaal en Amerongen. Van oorsprong zijn we een vastgoedbedrijf. Maar door het succes van het verhuren van particuliere opslagruimtes ligt hier nu de focus op. Wanneer de behoefte aan een tijdelijke opslagruimte ontstaat bij mensen, biedt Opslagman de oplossing. Namelijk een vertrouwd adres waar u opslagruimtes kunt huren en er de mogelijk is om de opslag van spullen online te regelen. Dit kan allemaal ook nog tegen een scherpe prijs en persoonlijke service.

Online huren

Opslagman kiest er bewust voor om opslagruimtes alleen online te verhuren. Als er bijvoorbeeld een opslagruimte vlakbij Ede nodig is, dan kan de klant op het moment dat er een opslagruimte vrij is gelijk een ruimte huren. Alle informatie wordt dan gelijk naar de klant toegestuurd of is te vinden via het klantenportaal van Opslagman. Het klantenportaal kunt u vinden op de website en hier kunt u inloggen. Persoonlijke service hechten wij veel waarde aan. Daarom kunt u ons ook dagelijks bereiken via de telefoon.

Verhuizen van opslagruimte 

Stel u heeft uw opslagruimte nabij Ede. En u wilt hem zo snel mogelijk verhuizen naar Utrecht. Dan kan dat zonder zorgen en voor maar €45 per uur en €0,20 per kilometer! Met de service van Opslagman bieden wij een chauffeur die uw spullen vervoert. Het enige wat u nog hoeft te regelen is mensen die u helpen bij het laden en het lossen. Gemiddeld neemt dit maar een paar uur in beslag. Zo kunt u zonder zorgen en veel extra kosten snel verhuizen van opslagruimte. Alle opslagruimtes zijn droog, verwarmd en constante beveiliging. Ook kunt u door middel van een toegangscode altijd bij uw spullen in de opslagruimte. Interne vervoersmiddelen zijn helemaal gratis voor u. Wat het makkelijke is van Opslagman is dat u elke dag de opslagruimte op kan zeggen. Zo zit u nergens aan vast zonder dat u het wilt.