Clementinas
Image default
Kinderen

Voel je goed bij ons

Bij het leuke kinderdagverblijf in Bleiswijk voel je je per direct op je gemak. Dat is natuurlijk één van de belangrijkste dingen van een plek waar je je kind heen brengt. Je kind moet zich er volledig thuis kunnen voelen onder goede begeleiding. Het welzijn en geluk van het kind staat voorop, we kijken altijd naar wat het kind nodig heeft en luisteren hierbij ook naar jou als ouder. Wanneer je op het punt bent dat je je kind naar een kinderdagverblijf in Bleiswijk wilt doen zodat je weer kunt werken of wat meer tijd voor jezelf hebt, is dat natuurlijk erg spannend.

We ondersteunen graag

Jij en je kindje zijn beide gewend om continu bij elkaar te zijn, dus om dan afscheid te nemen kan voor beide partijen voor veel tranen zorgen. Dit zijn wij gewend, dus wij kunnen jullie hier goed in opvangen. Wij houden de eerste keren extra goed een oogje in het zeil en zullen je kind zoveel mogelijk afleiden door lekker met hem of haar te spelen. Op die manier zal de tijd voorbij vliegen en voordat ze er erg in hebben sta jij alweer voor de deur. Voor de ouders maken we het zo makkelijk mogelijk door de dag goed in de app bij te houden.

Op de hoogte van alles

Hierin staat precies hoeveel je kindje gedronken en gegeten heeft en worden bijzondere opmerkingen genoemd. Dit kun je dus te allen tijde terug vinden in de app waardoor je een goed overzicht hebt met belangrijke zaken. Als een kindje bijvoorbeeld veel heimwee had, slecht heeft gepoept of niet zo lief was voor een ander kindje, dan noemen we dat allemaal zodat jij dat weer mee kan nemen naar huis. Ook is het voor velen een geruststelling om te zien dat het allemaal wel goed gaat op het kinderdagverblijf in Bleiswijk. De meeste kinderen kunnen niet wachten om weer lekker verder te spelen.