Clementinas
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren voor weinig geld

Bax Houthandel is dé specialist op het gebied van houten vloeren. Of u nu zoekt naar een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket. Wij hebben het allemaal. Bij ons vindt u namelijk de grootste keuze aan topkwaliteit houten vloeren en dat al vanaf 24,95 euro per vierkante meter! De prijs kan zo laag blijven, doordat wij de vloeren in eigen beheer produceren.

Houten vloeren uit eigen fabriek

Bij Bax Houthandel komen alle houten vloeren uit onze eigen fabriek. Ons bedrijf is ontstaan vanuit een groot aannemersbedrijf in de jaren ’60. Dit bedrijf deed veel sloopprojecten, waarbij grote houten stroken en balken werden weggehaald. Bax Houthandel maakte van deze houten producten vervolgens vloerdelen. Dit werd in eerste instantie alleen op kleine schaal gedaan, maar door het grote succes van onze prachtige vloeren is dit al snel uitgebreid. Ondertussen hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in de productie en verkoop van houten vloeren voor een scherpe prijs. 

Ruime keuze

Voor een vloer is hout natuurlijk een uitstekende keuze. Bij ons heeft u daarom de keuze uit verschillende soorten houttypen, kwaliteiten, structuren en tinten. Zo vindt u altijd een vloer die past bij uw woning en wensen. Wij hebben uiteraard de authentieke eikenhouten vloer in ons assortiment, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een parketvloer. Heeft u eenmaal een vloer uitgezocht die past bij uw woning en uw wensen? Dan produceren wij deze vloer zelf en komen wij deze zelfs bij u op locatie installeren. Zo wordt het u wel heel makkelijk gemaakt. Heeft u vloerverwarming? Laat u dan adviseren over een geschikte vloer. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor advies als u gewoon nog niet precies weet welke vloer geschikt is in uw woning. 

Kom langs

Onze missie is de verkoop van een kwalitatief hoogwaardige houten vloer voor een zeer scherpe prijs aan de consument. Dit maken wij ook graag waar voor u. Wilt u eerst de vloeren eens komen bekijken, dan bent u van harte welkom in een van onze vestigingen in Amsterdam, Barneveld, Utrecht of Zoetermeer. Op onze website maakt u gemakkelijk een afspraak.