Clementinas
Image default
Woning en Tuin

Geschikte betonboor kopen

Uw geschikte betonboor vindt u via Technischeprodukten.nl. Een betonboor is niet altijd geschikt om te boren in alle mogelijke steen- en betonsoorten, Bij het uitzoeken van een betonboor is het dus belangrijk om rekening te houden met het steen- of betonsoort waarin u wilt boren. Technischeprodukten.nl heeft een breed assortiment aan kwalitatieve betonboren in verschillende lengtes en diktes. We bieden betonboren aan in lange en korte modellen tot 1000 mm en vanaf 4 mm dik. We bieden daarnaast een snelle levering en gratis verzending vanaf €100,-. Bestelt u vandaag voor 16:00? Dan heeft u uw betonboor morgen nog in huis!

Welke betonboor is geschikt?

Niet elke betonboor kan voor elk soort steen en beton worden gebruikt. Wanneer u een ongeschikte betonboor gebruikt, zal dit leiden tot een kortere levensduur van de boor en een niet mooi geboord gat. We zetten voor u onze verschillende typen betonboren op een rijtje:

Hamerboor SDS

Een hamerboor SDS is geschikt voor de meest harde vormen van steen en beton. We hebben verschillende soorten hamerboren. Asymmetrisch, dubbele spiraal en 4 snijder, u vindt ze in ons assortiment.

Steenboor

Steenboren zijn geschikt voor het boren in zachte steensoorten. Denk hierbij aan baksteen, stoeptegels en overige zachte steensoorten.

Universeelboor TCT

Een universeelboor is een perfecte boor oplossing als u snel en gemakkelijk te werk wilt gaan. Deze soort betonboor is te gebruiken in elk soort boormachine.

Diamantboor TSM

Een diamantboor is geschikt om accuraat te boren in glas, tegels en dakpannen. Deze soort betonboor is gemaakt voor roterend gebruik.

Wordt zakelijke partner

Technischeprodukten.nl biedt u de kans om zakelijke partner te worden. Dit biedt voor zakelijke klanten een aantal voordelen. Ten eerste krijgt u als zakelijke partner korting en staffelkorting. Zo kunt u onder andere uw betonboor nog voordeliger aanschaffen. Ten tweede kunt u een gesprek met een vertegenwoordiger aangaan. Zo bent u verzekerd van goede hulp. Ten derde kunt u winkelen op rekening. Er zal een rekening op u als zakelijke partner worden geopend en zo kunt u eenvoudig winkelen. Meer informatie over het worden van een zakelijke partner is te vinden op onze website.

Contact

We helpen u graag bij het vinden van de juiste betonboor. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0318 – 769 003.