Clementinas
Image default
Mode en Kleding

In stijl op reis. Waar kies jij voor?

In stijl op reis. Waar kies jij voor? 

Wanneer je op reis gaat wil je graag dat mensen zien dat je met mooie reistassen reist. Je kunt natuurlijk ook zeggen dat je in stijl op reis gaat. Want met de juiste reistassen ben jij er van verzekerd dat je alles bij je hebt wat je graag mee wilt. 

Reistassen wat kan ik me daar nu bij voorstellen?

Vroeger waren de reistassen hutkoffers en erg lomp. Tegenwoordig zijn de tassen veel flexibeler en kun je ook nog eens gemakkelijk opbergen. En als je bedenkt dat de reistassen zelfs met je mee nemen een peulenschil zijn met de wieltjes die eronder zitten. De reistassen die we tegenwoordig hebben zijn vaak functioneel, mooi om te zien en ook kwalitatief erg goed. Wil je dus stijlvol op reis dan kan je de tas kiezen die voor jou past bij de reis die je gaat maken. Het maakt dan echt niet uit of het een weekendtas, rugtas of een laptoptas is. De reistas moet voor jou handig in gebruik zijn. Natuurlijk wil je wel dat de reistas de juiste comfort heeft. En de reistassen met wieltjes zijn dat zeker. Je hebt geen gesjouw meer met een zware koffer maar kan de reistas gewoon met je mee laten rollen. 

Een Zebra tas voor op reis

De zebra tassen zijn er niet alleen voor kinderen maar ook voor de volwassenen. De kinder tassen zijn natuurlijk heel erg vrolijk maar er is ook aan de dames gedacht. Zebra heeft een ontzettende mooie en groeiende collectie dames tassen. Dit is begonnen bij de shopper en van daaruit zijn er meerdere dames tassen ontworpen. Wanneer je op zoek bent naar een mooie tas dan is een tas van Zebra in de natuurtinten en voorjaarskleuren wel heel erg mooi. De tassen zijn van duurzaam materiaal. Wil je nu samen met je dochter een tas die ook nog eens matcht dan kan je zeker slagen met een Zebra tas. 

Welke tas kan je gebruiken bij het winkelen?

Wanneer je ook nog eens veel shopt wanneer je op reis bent dan kan je denken aan een crossbody tas dames. Deze tas draag je schuin over je bovenlijf en is eigenlijk wel comfortabel. Het geeft ook nog eens een sportief uiterlijk. De tas kan je onder de oksel, iets lager naast het middel of op de heupen dragen. Dit is een tas die een hit is!