Clementinas
Image default
Meubels

Moderne merken voor uw interieur

Met Plaisier interieur voelt iemand zich al snel thuis. Op deze plek begon jonge ondernemer Arie-Jan Plissé in 1898 met een kleine winkel. Deze winkel is nu één van de grootste designwinkels van heel Rotterdam en omstreken.

Het team van Plaisier

 Inmiddels is de vierde generatie al aan het helpen het bedrijf op te bouwen. Het team bestaat uit vooral interieurontwerpers, interieurarchitecten en planners. Vrouwen en mannen zijn allemaal een beetje plezier gek. Wat dit inhoudt, is dat ze van hun vak houden en dus ook van mensen. Ook zijn er stoffeerders en monteurs, dit zijn vakmensen die jarenlange ervaring hebben en weten dus precies hoe ze jouw meubels perfect kunnen installeren en kunnen leveren. 

Het bedrijf Plaisier en hun merken.

De filosofie is dan ook al meer dan 120 jaar hetzelfde. Het bedrijf Plaisier en hun merken zorgt ervoor dat jouw wensen in vervulling gaan. Ook zorgen ze voor oog voor de kwaliteit. Wil je nou zakelijk een project aangaan? Dan kun je ook bij Plaisier interieur aankomen. Wil je weten welke prachtige merken ze hier hebben? Dan noemen wij er een paar voor je op, wees wel gewaarschuwd de passie voor wonen is erg aanstekelijk.

Auping

Auping is dat nou slaapverwekkend? Daar kunnen we handig op antwoorden, ja design boxspring van Auping ze zijn echt bedden om van te dromen. Maar dat geldt eigenlijk voor de hele Auping collectie, je vindt namelijk niet alleen bedden, maar je vindt ook matrassen, kussens, kasten en bed textiel. Met Auping maak jij je slaapkamer dus compleet.

Rolf Benz

Ook de ontwerpen van Rolf Benz hebben we een bijzondere plaats. Dit Duitse topmerk bestaat inmiddels al 30 jaar. In de winkel worden meubels dan ook met trots gepresenteerd.

Vitra

Het merk vitra is een Zwitsers merk. Ze maken hier niet alleen designklassiekers voor in de woonkamer, maar ook hebben ze prachtige meubelen voor de kinderkamer. In de woonkamer zie je al snel dat de kwaliteit is erg hoog is. Je vindt de meubelen eigenlijk overal wel of je nou op kantoor bent, op een vliegveld, op een school, in huis, theaters enzovoort. Vitra werkt eigenlijk altijd samen met de allerbeste ontwerpers.

Design on Stock

Vanaf de eerste dag kun je het complete design on stock al vinden bij het Plaisier interieur. Dit is de grootste collectie van de designmeubelen die hier te vinden zijn. Dit Nederlandse merk kenmerkt zich vooral door de korte levertijden die ze hebben én wat ook erg fijn is ze hebben een standaard lage prijs.  De bekende merken die ze hebben zijn Djenné, Limec, Aikon Lounge, Byen, Gola en Amra, Aikon, Heelz.

Luxaflex

plaisierinterieur.nl en alles eromheen,is ook al jaren de luxaflex specialist. Je kunt de luxaflex bekijken en testen In de winkel. Ook zijn er adviseurs die je graag helpen én de perfecte luxaflex te vinden, ga gewoon, maar eens gauw kijken In de winkel, voor alle prachtige andere merken.

 

https://www.plaisierinterieur.nl/