Clementinas
Image default
Meubels

Je eigen exclusieve keuken die niemand heeft

Dat kan bij de beste exclusieve  keukens Nederland wij maken al jaren keukens voor mensen op maat. Bij ons kunnen we al jouw wensen en ideeën verwerken in jouw droomkeuken. Wij maken onze keukens van 100% inlands hout wat je gewoon bij jou in het bos kunt vinden. En maken zo op een duurzame manier jouw keuken, en doen we alles zelf. En dan bedoelen we ook echt alles, we zoeken zelf het hout en bewerken het zelf. Hierdoor is je keuken exclusief en heeft niemand hem en ben je dus de enige met deze keuken. Maak gerust een afspraak en bel voor de mogelijkheden. 

Onze keukens en  stijl 

In al onze keukens  werken we uitsluitend met hout wat we zelf hebben uitgezocht. We kunnen erg veel doen met hout en kunnen het goed combineren met meerdere stijlen. Zo kunnen we moderne keukens maken die erg populair zijn op dit moment en erg gewild. Maar ook landelijke keukens waarbij we meerdere kleuren kunnen toepassen, om de keuken een bepaalde stijl te geven. En vaak het hout meer bewerken en zelf een mooie kleur geven. Geheel naar uw wens uiteraard. Industriële keukens worden ook steeds populairder, en daarom kunnen wij onze hout combineren met een stalen constructie. Hierdoor passen de keuken er goed bij stalen binnendeuren, die ook steeds meer mensen hebben. 

Eigen houten meubels 

Onze specialisatie ligt wel echt bij de keukens, maar van het restafval maken we altijd de mooiste meubels. Want weggooien is zonde, en zo helpen we mee aan betere wereld. We maken veel tafels die goed kunnen dienen als  bureaus voor kantoren of om huiswerk aan te maken op je kamer. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om eetkamer stoelen te krijgen met een mooie tafel. Deze kunt u dan zelf laten bekleden omdat we dit zelf niet doen. Maar dit is nog altijd voordeliger dan nieuwe kopen, en is het een leuk project voor thuis.