Clementinas
Image default
Hobby en vrije tijd

Invulboeken voor alle baby-momentjes

Eindelijk zwanger of is je zwangerschap net voorbij en begint het speciale eerste jaar van je baby? Twee bijzondere periodes om voor altijd te koesteren. Dit kan je doen door je herinneringen vast te leggen in een invulboek.

 

De 9 maanden van een zwangerschap zijn heel intense maanden. Er gebeurt zo veel dat je al die bijzondere momenten graag vastlegt als herinneringen voor later. Al snel volgen de eerste zwangerschapssymptomen en je eerste afspraak bij de gynaecoloog. Dan volgt de magische grens van 12 weken. Het ideale moment om het nieuws aan vrienden en familie vertellen. Ook de eerste schopjes vanaf 16 maanden mogen niet ontbreken in het boek.

Na 9 maanden is het eindelijk zo ver. Het grote moment: je kindje op de wereld zetten. Al snel zal je kunnen genieten van dit mooie wonder en zal je hem of haar zien groeien met de dag. Want wat gaat dat toch snel. Een eerste jaar boek helpt je om belangrijke momenten vast te leggen. Denk maar aan de eerste dagen thuis, de eerste tandjes, maaltijden, lachje, stapjes…. Maar ook de eerste keer feest vieren, de eerste nacht zonder mama en de eerste echte vakantie. Zo ga je maar door tot de eerste verjaardag.

 

In de invulboeken van Studio Ins & Outs is er genoeg ruimte voorzien om extra tekst bij te schrijven. Zo kan je leuke anekdotes schrijven bij de vele foto’s. Invulboeken zijn niet enkel leuk voor jezelf om terug te blikken op die fijne momenten, maar ook later voor je kind zelf. Het is een heel leuk cadeau voor je kind als hij of zij ouder is. Hij of zij zal het heel spannend vinden om te weten hoe hij of zij als baby was. Je kan er ook samen met je kind in terugkijken en er bij vertellen.

Er bestaan nog veel meer soorten invulboeken voor kersverse ouders. Zo is er het opgroeiboek, waarin je alle hoogtepunten per jaar kwijt kan (verjaardagen, Sinterklaascadeautjes, eerste vriendje dat komt spelen…). Verder zijn er nog oppas- en crècheboeken voor wanneer je kind naar de crèche gaat of bij de oppas blijft. Kies jouw favoriete boek en schenk het aan die zwangere tante, zus, collega of vriendin.

Gerelateerde artikelen

Wat is Shiatsu in Haarlem?

Je Chinese horoscoop in de liefde