Clementinas
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop December Ram – Stier en Tweeling

Wij zorgen dat jij iedere maand met jouw persoonlijke horoscoop de juiste handvatten meekrijgt om met veel geluk en liefde het levenspad te betreden. Elke maand staat er weer in de sterren geschreven wat er gebeurd in je leven en liefde. 

Horoscoop Ram

Er is deze maand een krachtige denk- en communicatievibe. Een zonsverduistering op de 4e en Mars die geestverruimend beïnvloedt, betekent dat er een leercurve wacht. Een Volle Maan op de 18e markeert een keerpunt in de communicatie – zowel persoonlijk als zakelijk. Dan, met Venus die achteruit beweegt van 19 tot 29 januari, krijgt je carrière veel aandacht. De vooruitgang is misschien traag, maar je zult in de professionele schijnwerpers staan zodra 2022 aan de gang is!

Liefde

Deze maand beweegt Venus op de 19e achteruit in het Sternzeichen tot eind januari. Dit biedt een nuttig overzicht van de verwachtingen die u stelt voor zaken van het hart en intimiteit. Maar deze beoordelingsperiode zou kunnen onthullen waar u genoegen zou kunnen nemen met de op één na beste of denkt dat het gepassioneerde potentieel waar u recht op heeft buiten bereik is. Dus bereid je van deze maand tot volgend jaar voor om meer te ervaren van wat je weet dat je verdient!

Horoscoop Stier

Er is deze maand voor horoscoop Stier een uitzonderlijk sterk thema gerelateerd aan geld en financiën! Het begint met een zonsverduistering die gericht is op geld dat u niet uit uw inkomen ontvangt. Een erfenis, commissie of uitbetaling van een soort lijkt waarschijnlijk. Maar dit monetaire thema gaat verder met een Volle Maan op de 18e die wel van invloed is op het verdiende inkomen. Dit maanevenement moedigt je aan om meer vertrouwen te hebben in je vermogen om extra geld te verdienen – en mogelijk beter gebruik te maken van een talent dat je bezit.

Liefde

Nu Venus van 19 tot 29 januari achteruit beweegt, zou je romantische houdingen, overtuigingen en waarden in twijfel kunnen trekken. Of je nu vrijgezel of gehecht bent, je zou je morele kompas kunnen vergelijken met dat van een minnaar om er zeker van te zijn dat je op dezelfde lijn zit. Ontdekken dat je bent, kan een bijzondere band wonderbaarlijk versterken. Maar als iemand in je omgeving overtuigingen of principes die belangrijk voor je zijn niet serieus neemt, dan kan dat iets zijn dat je op de een of andere manier aanpakt.

Horoscoop Tweeling

Maak je klaar voor een emotionele maand, mijn Geminiaanse vriend. Een zonsverduistering op de 4e luidt een nieuw hoofdstuk in en mogelijk een nieuw tijdperk met betrekking tot een relatie of verbintenis. Dit wordt versterkt door de gepassioneerde Mars, die een motiverende boost geeft om een partnerschap naar een nieuw niveau te tillen, wat dat ook mag zijn. Een overvloed aan proactieve energie wacht om te worden toegepast op één-op-één relaties of één in het bijzonder. Zorg er wel voor dat je dit positief en niet confronterend inzet.

Liefde

Een Volle Maan in Horoskop op de 18e zou emoties kunnen verhogen zoals Volle Manen doen. Deze maangebeurtenis kan ook in het kort meer verwarrend dan nuttig zijn. Als gevoelens intenser werden, zou je een romantisch of intimiteitsprobleem onrealistisch of overdreven kunnen zien. Je zou ook kunnen denken dat je meer verwarrende opties of mogelijkheden hebt dan jij hebt. Maar een zonsverduistering die partnerschappen en verplichtingen op de 4e beïnvloedt, belooft een tijdige verschuiving van een soort met één alliantie of band.

Bron:
Zodiac Horoscoop