Clementinas
Image default
Banen en opleidingen

Heftruckchauffeur

Heftruckchauffeur

40 uur,
5 dagen per week
LBO, MAVO, VMBO
10,82 – 16,23 per uur

He, jenga kampioen! Stop met ontwaren naar een nieuwe baan en kom je stapelskills wedden bij timberland in almelo. Word onze nieuwe heftruckchauffeur en maak kans op een vast verbintenis!

Wat ga je doen?

Waar je goed in bent, natuurlijk! Je werk als heftruckchauffeur kent in ieder geval voldoende afwisseling. een doorsnee dag aftrap je bijvoorbeeld op inbound, waar je ervoor zorgt dat de nieuwe producten een plek in het geweermagazijn krijgen. Nood aan de man bij picking? geen vraagstuk natuurlijk! Jij haalt die pallet met blitse stappers wel even omlaag zodat jouw collega ‘s bestellingen kunnen verzamelen. dit alles natuurlijk met een lekker muziekje op de achtergrond.

Wat krijg je als heftruckchauffeur?

Behalve een volledig baan voor langer tijd bieden wij nog veel meer:

Een startsalaris van €10, 82 per uur ; lekkere s”,! In de avonden verdien je €13, 41 per uur en op zaterdag zelfs €16, 23 ; een reiskostenvergoeding van €0, 19 per kilometer vanaf 10 kilometer de kans om door werktijden vrijwilligerswerk te doen ; een maaltijdvergoeding van €10 netto als je moet overwerken ; korting! Je kunt hier gloednieuwe timberlands scoren voor een tientje ; loopbaanbegeleiding van onze eigen amber, de instructeur flex. wie ben jij als heftruckchauffeur? opstapeling op stapelen én in het have van een certificaat. verder:

Ben jij vacant in 2- of 3 ploegendiensten ; heb je inherent transport, ov is niet verwezenlijkbaar ; spreek je goed nederlands. je nieuwe werkgever de knalgele schrijnen van timberland ken je in ieder geval al, fijn! Maar wist je ook dat timberland graag investeert in de toekomst? nu wel! Zo autorijden er in het provisiekamer bv. robots rond die kratten met producten naar de orderpickers brengen. wow! Saai is het er in ieder geval niet! Je oefenmeester vanuit tempo-team is amber. over backpacken in verre oorden en honden kun je haar eindeloos aan de praat houden. gezelligheid hoort er ook eenmaal bij.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteren-voor.html

Gerelateerde artikelen

Pools uitzendbureau Helmond kan de beste werknemers bieden die je je maar kan wensen

Waarover wordt het vaakst gelogen in een cv en hoe het wordt onthuld

Medewerker Supply Chain – regio Antwerpen