Clementinas
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de relaties tussen sterrenbeelden en nagellak kleuren?

Er wordt gezegd dat de sterren ons veel kunnen vertellen over ons leven, en dus is het logisch dat ze ook kunnen worden gebruikt om de perfecte nagellak kleur te kiezen! Elke horoscoop heeft zijn eigen unieke eigenschappen. In deze blog vind je welke kleur nagellak bij jouw sterrenbeeld past.

Ram

Ram is de leider van de dierenriem, en zijn kleuren moeten gewaagd en gedurfd zijn! Probeer felle rode en oranje tinten voor een vurige look die bij jouw sterrenbeeld past.

Stier

Stier is een aardeteken en staat bekend als betrouwbaar, dus het kiezen van gedempte aardetinten zoals groen en bruin zou een geweldige manier zijn om je persoonlijkheid te vertegenwoordigen.

Tweelingen

Tweelingen is het teken van dualiteit, dus kies voor tweekleurige tinten die zowel koele als warme kleuren combineren. Een geweldige manier om dit te belichamen is met een paarse en roze combinatie. Roze nagellak kun je kopen bij Topcode Cosmetics.

Kreeft

Kreeft is een waterteken, dus is het logisch om kleuren te kiezen die geïnspireerd zijn door de oceaan. Denk aan blauw en groen.

Leeuw

Als vuurteken staat Leeuw voor gedurfd en levendig. Kies voor gouden tinten of heldere oranje en gele tinten die de leeuw in je naar boven halen!

Maagd

Maagd is een aardeteken dat wordt geassocieerd met praktisch en intelligent, dus probeer gedempte grijs- of bruintinten die perfect zijn voor een verfijnde look.

Weegschaal

Weegschaal is het teken van evenwicht, dus kies voor neutrale kleuren die harmonie belichamen, zoals taupe en beige.

Schorpioen

Schorpioen is een waterteken, dus kies donkere en mysterieuze tinten zoals marineblauw of dieppaars.

Boogschutter

Boogschutter is het teken van verkenning, dus probeer unieke kleuren die buiten het normale vallen. Een felgele of turquoise nagellak kan perfect zijn voor jou!

Steenbok

Steenbok is een aardeteken en staat voor stabiliteit en bruikbaarheid, dus kies grijze of bruine tinten om je betrouwbaarheid te tonen.

Waterman

Waterman is een waterteken dat geassocieerd wordt met creativiteit, dus probeer unieke tinten zoals lavendel of mintgroen die je creatieve kant weerspiegelen.

Vissen

Vissen is een waterteken, dus kies dromerige tinten zoals pastelroze en blauw die perfect zijn om je persoonlijkheid uit te drukken.

https://www.topcodecosmetics.nl/