Clementinas
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van badkamermeubel met spiegel

Voordelen van badkamermeubel met spiegel 

Hoewel wastafels een integraal onderdeel zijn van elke badkamer, is een ander essentieel apparaat dat bovenaan uw aankooplijst moet staan het badkamermeubel. In plaats van te investeren in de basistypes van badkamerkasten, moet u kasten met spiegels overwegen. Badkamer spiegelkasten zijn ook bekend als badkamer scheerkasten met spiegel, omdat ze de perfecte plaats zijn voor mannen om zich te scheren. Naast dit, hebben deze eenheden ook de mogelijkheid om het uiterlijk van je badkamer te verbeteren. De voordelen van het installeren van dit soort kasten kunnen echter veel verder gaan dan dit.

Behalve dat ze dienen om mannen te helpen zich beter te scheren en vrouwen te helpen hun make-up onberispelijk aan te brengen, kan een gespiegelde badkamermeubel de badkamer ook ruimer doen lijken. Dit kan heel nuttig zijn voor degenen onder u die kleinere badkamers hebben en weinig vloerruimte hebben. De installatie van kasten met spiegel geeft de ruimte meer diepte en maakt hem stijlvoller en aantrekkelijker. Als je een raam in jou badkamer hebt, is het volgens interieurontwerpers beter om de kasten aan de tegenoverliggende muur te installeren. Zo vergroot je de diepte van de badkamer nog meer en ziet deze er luchtiger uit.

Of ze nu aan de andere kant van een raam zijn geplaatst of niet, badkamermeubels met spiegelwandkasten zijn een uitstekende manier om licht toe te voegen aan je badkamer. Aangezien spiegels het vermogen hebben om elke lichtbron in de ruimte te weerkaatsen (zelfs als het kunstmatig is), zullen badkamermeubels met spiegels je badkamer helderder maken. Het type, de grootte en het aantal spiegels dat je kiest, hangt voornamelijk af van het aantal badkamerkasten en hun grootte.

  • Meer stijl toevoegen

Spiegels zijn uiterst effectief in het toevoegen van stijl aan een ruimte. Naast de spiegels op je kasten, kan je ook extra spiegels op één van de muren plaatsen om de ruimte nog meer te doen opvallen. Naast de eenvoudige en rechtlijnige spiegels kan je kiezen uit de vele moderne, hedendaagse, traditionele, vintage en antieke spiegels. Het model dat u kiest moet echter wel passen bij de rest van de badkamerstijl, anders riskeert u de look van uw badkamermeubel te breken.

  • Extra opbergruimte

Spiegelkasten zijn ook geweldig voor kleinere badkamers die te weinig opbergruimte hebben. Door te investeren in dergelijke kasten kan je, naast het gebruik van de spiegel voor je behoeften, de ruimte erachter gebruiken voor het opbergen van uw dagelijkse benodigdheden. Je kunt kiezen uit de grote selectie van badkamermeubel met spiegels, verkrijgbaar in verschillende maten. Als je iets specifieks nodig hebt, kunt u altijd badkamermeubel op maat bestellen die ook kunnen worden geleverd met op maat gemaakte planken, zodat je al je hygiënische producten erin kunt bewaren.

  • Hygiënische voordelen

Naast scheren en make-up aanbrengen, kunnen spiegels ook dienen als de perfecte plek om je gezicht te reinigen, je tanden te poetsen en te flossen. Ervoor kan je ook je haar verzorgen en stylen, uw wenkbrauwen epileren, een haar- en gezichtsmasker aanbrengen en wat al niet meer. Met andere woorden, kasten met spiegels zijn een onmisbaar meubelstuk in de badkamer.

  • Modieus

Behalve dat ze op zichzelf modieus zijn, kunnen de hedendaagse kasten met spiegels versierd worden met verborgen bandlampjes. Dit tilt je badkamermeubel naar een hoger niveau en verhoogt de functionaliteit ervan. Het zachte licht dat van achteren komt, ziet er niet alleen stijlvol uit, maar kan ook heel nuttig zijn bij het doen van je make-up of het scheren. Het licht dat eruit komt zal u helpen preciezer te zijn en geen plekje op uw gezicht te missen. Zoals je ziet zijn de voordelen van een spiege lkast in uw badkamer legio. En om ze sprankelend schoon te houden, moet u enkele van de volgende trucs toepassen.

Hoe maak je een spiegel schoonmaken?

Een van de makkelijkste manieren om het beslaan van badkamerspiegels tegen te gaan, is de badkamer te ventileren door de badkamerdeur en het raam (indien aanwezig) open te zetten. Hoewel dit een geweldige truc is als het warm weer is, is het bijna onmogelijk om dit in de winter te doen. Hiervoor kun je proberen de badkamerspiegels mistvrij te houden met enkele eenvoudige zelfgemaakte oplossingen.

  • Scheerschuim

Het klinkt misschien vreemd, maar deze truc werkt wel degelijk omdat scheerschuim (samen met tandpasta, zeep en wasmiddel) kan voorkomen dat watercondensatiedeeltjes aan de spiegel blijven kleven. Het enige wat je hoeft te doen is een laagje scheerschuim op de spiegel te vegen en het op te poetsen tot het helemaal weg is.

  • Azijn

Voor dit doel heeft u een 1:1 oplossing van water en azijn nodig die u op de spiegel spuit en afveegt. Om de ontwasemingskracht van de oplossing te vergroten, kunt u er een paar druppels zeep aan toevoegen.

badkamermeubel