Clementinas
Image default
Aanbiedingen

3 x waarom werken in Zwolle zo leuk is

3 x waarom werken in Zwolle zo leuk is

Zwolle is niet alleen de hoofdstad van de provincie Overijssel, het is ook nog eens de leukste stad van het oosten van het land. Met ruim 6.000 studenten is het ook een echte studentenstad. Zwolle is een stad met allerlei verborgen pareltjes, leuke cafés, groene parken en mooie historische panden langs de grachten. In deze blog geven wij je drie redenen waarom werken in Zwolle zo leuk is!

 

Veel plekken om te werken

In het centrum van Zwolle zijn veel bedrijven te vinden. Daarnaast heeft deze stad ook nog eens een groot industrieterrein. Dat is een goed teken voor jou, want veel bedrijven betekenen veel werkgelegenheid! Het centrum zit vol met horecabedrijven, dus ga jij voor een baantje in de horeca dan ben je in Zwolle op het juiste adres. Achter de bar, in de bediening of bij de koks in de keuken er is altijd wel een leuke bijbaan in Zwolle te vinden.  

 

Iedereen kent iedereen

Zwolle is met alle faciliteiten een echte stad, maar je zal er al snel achter komen dat het eerder als een groot dorp aanvoelt. De kans is groot dat je tijdens een middagje in de stad meerdere bekenden tegenkomt. Zwollenaren zijn erg sociaal en altijd aardig. Iedereen is bevriend met elkaar en kent iedereen. Hoe gezellig is dat! 

 

Centraal gelegen

Het fijne aan Zwolle is dat het heel centraal in Nederland ligt. Station Zwolle is het station waar treinlijnen uit heel het land samenkomen en waar bijna iedereen wel moet overstappen. Vanaf het station is het een klein kwartier lopen naar de binnenstad, helemaal niet ver dus! Reis je liever met de auto? Goed nieuws! Want hetzelfde geldt voor het reizen met de auto. Je bent ook met de auto binnen no-time in de binnenstad.

 

https://www.easyjobs.nl/vacatures/zwolle/