Site Loader
Clementinas

Het is eindelijk zomer! Tijd om buiten te leven, maar je tuin kan vast een opknapbeurt gebruiken? Ik geef je een aantal tips waarmee je tuin helemaal klaar is voor de zomer. 

Planten
In een gezellige zomerproof tuin kunnen mooie planten en bloemen natuurlijk niet ontbreken. Plan een tripje naar het tuincentrum om wat mooie planten en bloemen aan te schaffen. En vergeet ze niet tijdens de warme dagen goed water te geven! 

Tuinmeubelen

Tijd om je tuinmeubilair weer naar buiten te halen. Geef je tuinmeubelen een opfrisbeurt door alle onderdelen schoon te maken. Toe aan nieuwe tuinmeubelen? Bedenk dan van te voren of je een tuintafel met tuinstoelen wilt of toch liever voor een loungeset gaat. Online zijn er veel Tuinmeubelen verkrijgbaar. Handig om inspiratie op te doen. 

Buitenverlichting

Goede verlichting in je tuin wordt vaak vergeten, maar is een belangrijk onderdeel om sfeer te brengen. Met mooie verlichting kan je zo lang mogelijk genieten van een zwoele zomeravond in je tuin met vrienden of familie. Tegenwoordig zijn er veel soorten verlichting verkrijgbaar, van gezellige lampjes die je op kan hangen (lichtsnoeren), tafellampen, wandlampen of lantaarns. Daarnaast is goede verlichting ook in de wintermaanden weer fijn om je tuin mee op te vrolijken maar ook voor een veiliger gevoel. 

Decoratie
Met decoratie breng je veel sfeer in je tuin. Denk aan een vrolijk tafelkleed, mooie tuinkussens, windlichten, parasol of misschien wel een mooi buitenkleed? Door de juiste decoratie toe te voegen, tover je je tuin binnen no time om tot een zomertuin!

En om je tuin dan echt zomerproof te maken kan een zwembad natuurlijk niet ontbreken!

Archieven