Clementinas
Image default
Muziek

Volg een percussie workshop in Rotterdam

De laatste jaren zijn djembés en andere Afrikaanse muziekinstrumenten enorm populair geworden en worden wereldwijd bespeeld. Wil je ook een van deze muziekinstrumenten leren spelen? Volg dan een percussie workshop in Rotterdam. Het bespelen van deze Afrikaanse muziekinstrumenten is niet moeilijk, maar je moet het wel leren. Dat kan tijdens een percussie workshop in Rotterdam.

Wat doe je tijdens de percussie workshop Rotterdam?

Samen muziek maken is een geweldige ervaring! Volg daarom een percussie workshop in Rotterdam. Ervaren of helemaal niet ervaren, dat maakt niet uit. Tijdens de percussie workshop in Rotterdam ontdek je de magie van de percussie en het gezamenlijk spelen op de prachtigste ritmes! Tijdens de workshop ga je de uitdaging aan om met je groep een ritme op te bouwen uit een aantal eenvoudige ritmische patronen. Zo ontstaat er door samenwerking een swingend geheel.

Waarom een percussie workshop in Rotterdam?

Percussie spelen kan je zien als non-verbaal communiceren; wordt er naar elkaar geluisterd, dan maak je muziek. Wordt er niet geluisterd, dan maak je herrie. In de Percussie Workshop in Rotterdam wordt gespeeld op een aantal Afrikaanse percussie instrumenten als de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni en verschillende shakers en bellen. In Afrika zijn percussie, dans en zang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook in deze workshop wordt dus vaak gezongen en we zijn vrijwel zeker dat je niet stil kunt blijven zitten achter je djembé, of dat je met je shaker de zaal door swingt! De muzikale percussie workshop in Rotterdam heeft een ontspannen sfeer en de instructies worden op een humoristische wijze gebracht. Het is een absolute aanrader! Tijdens deze ontspannen en muzikale workshop zul je tot de ontdekking komen dat iedereen ritme in zich heeft! Vraag vrijblijvend een offerte aan en boek daarna deze gezellige en leuke percussie workshop in Rotterdam.