Clementinas
Image default
Dienstverlening

Schoonmaakbedrijf in Utrecht maakt alles spic en span

Een jong en dynamisch team is wat het schoonmaakbedrijf in Utrecht u ongetwijfeld zult aanbieden. Ons team mag dan wel jong zijn, maar heeft zeker geen gebrek aan ervaring. Laat u dus zeker niet afschrikken door ons team. Wij zijn namelijk ook gecertificeerd door de SVS en CVA. Ons team neemt het vak dan ook uiterst serieus. U kunt er vanuit gaan dat er geen half werk geleverd zult worden. Het team is pas klaar wanneer uw pand ook echt schoon is. Op de eerste plaatst staat namelijk dat uw pand weer geheel schoon zult zijn. Wanneer u het schoonmaakbedrijf in Utrecht zult inschakelen bent u er zeker van dat uw bedrijf geheel smetteloos zult zijn.

Onze specialisaties

Met ons schoonmaakbedrijf in Utrecht zult uw pand al een heel eind komen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in glasbewassing. Dit doen wij binnen en buiten. Ook doen wij aan gevelreiniging, dit is hetgeen wat mensen zullen zien voordat ze het pand zullen betreden. Dus het is ook zeker van belang dat de gevel er uitnodigend uitziet. Daarbij zullen we ook uw dakgoot reinigen. U hoeft niet bang te zijn dat uw zonnepanelen vuil zullen worden, ook die zullen we reinigen. Verder is het schoonmaakbedrijf in Utrecht ook nog gespecialiseerd in nieuwbouw en opleveringsschoonmaak. 

Contact met ons opnemen

Goed contact kunnen hebben is voor ons erg belangrijk. Wanneer wij namelijk niet weten wat uw wensen zijn kunnen we niet optimaal aan de slag. Daarom kunt u gemakkelijk contact opnemen met het schoonmaakbedrijf in Utrecht per telefoon of via de mail. Zo zullen we er samen met u voor zorgen dat uw pand optimaal schoon zult zijn. Als professioneel schoonmaakbedrijf in Utrecht zijn wij pas tevreden als u dat bent. Ons team ziet u graag tegemoet.