Clementinas
Image default
Cadeau

Warrior en Sai W Chii Mofang

Chii Mofang heeft twee coole dobbelstenen uitgebracht: Warrior en Sail. Er was veel vraag naar deze twee drie roebels, maar het is tijd om te ontwikkelen. En eerst brachten ze Sail W uit, maar toen was het Warrior S.

Technisch gezien is deze kubus niet veel veranderd. Chii Mofang heeft de structuur enigszins herwerkt. Hierdoor is het model wat soepeler, sterker en betrouwbaarder geworden. De hoekfrees is ook verbeterd, wat een nadeel was van de vorige versie.

Het uiterlijk is helemaal niet veranderd. Warrior W onderscheiden van Warrior S op foto’s is bijna onmogelijk. Precies hetzelfde kleurenschema, exact dezelfde vorm van de elementen. Wees dus voorzichtig bij het kopen van deze puzzels.

De keuze tussen een stickerkubus en een gekleurde plastic kubus is altijd lastig. Chii Mofang 3x3x3 YongShi Warrior S zal langzamer slijten, het zal zijn representatieve uiterlijk lang behouden. Kies deze optie als u zich helemaal geen zorgen wilt maken over de toestand van de kubus. Ga voor klassiek zwart voor de Sail W.

Als je net aan je speedcubing-carrière begint, is QiYi MoFangGe 3x3x3 YongShi Warrior S de beste keuze voor jou. Dit is de meest betaalbare treshka met uitstekende torsie. Voor een beginner is er geen betere optie.
– Meer informatie over

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be

Gerelateerde artikelen

premium Valk 3 Power

YJ 3x3x3 Blind-kubus