Clementinas
Image default
Cadeau

premium Valk 3 Power

Chii MoFang staan ​​bekend om hun kwaliteitsdobbelstenen. Ze brengen puzzels uit in verschillende prijsklassen. Thunderclap v3 behoort eerder tot het middensegment van de markt, maar heeft tegelijkertijd een structuur die sterk lijkt op de premium Valk 3 Power.

De niet-magnetische kubus kwam iets later uit dan de magnetische. We kunnen de reactie van speedcubers al zien op de Thunderclap 3M. Mensen houden van dit model, het draait fatsoenlijk voor zijn prijs. Hierdoor is het mogelijk om de populariteit van de kubus bij veel beginners te voorspellen en niet alleen.

Chii Mofang 3x3x3 Thunderclap v3 is gemaakt van vrij hard plastic, wat de torsie scherp en licht schokkerig maakt. En aangezien er geen magneten zijn, is er niets om deze stijfheid te compenseren.

Maar de kubus zelf is uiterst controleerbaar. Maar tegelijkertijd heeft hij voldoende snelheid. Het fixeren van de randen met magneten is hier niet voldoende, maar speelt een belangrijke rol bij torsie. Maar als u wat geld wilt besparen, werkt de niet-magnetische versie ook voor u.

De verpakking van de puzzel moet apart worden vermeld. QiYi MoFangGe 3x3x3 Thunderclap v3 wordt geleverd in een ongebruikelijke doos, waarvan de twee helften in verschillende richtingen zijn gescheiden. Geen enkele andere fabrikant heeft zoiets gedaan, dus het unboxen van Thunderclap ziet er uniek uit. – Meer informatie over

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be

Gerelateerde artikelen

Warrior en Sai W Chii Mofang

YJ 3x3x3 Blind-kubus