Clementinas
Image default
Woningen

Redenen waarom u visgraat houten vloeren zou moeten overwegen

Als het op vloeren aankomt, krijgt de installatie van houten vloeren met patronen geen kans om er mooier uit te zien dan visgraat. Van alle mogelijke indelingen die er zijn, geeft visgraat van afium.nl persoonlijkheid aan uw ruimte en geeft het tegelijkertijd een tijdloze aantrekkingskracht. Visgraat, ook wel parketblok genoemd, is een populaire stijl, vooral in Europa, waarbij kleine houten planken in een zigzagpatroon worden geplaatst, waardoor een ontwerp ontstaat dat de botten van een vis op een heel speciale manier nabootst. U kunt geconstrueerd of massief hardhout gebruiken om een ​​visgraat lay-out te bereiken en wat u ook kiest, het resultaat zal verbluffend zijn. Er zijn echter nog andere overwegingen dan het ontwerp waar u rekening mee moet houden bij het kiezen tussen bewerkt of massief hardhout. Laten we nu eens kijken naar enkele belangrijke redenen waarom u houten vloeren met visgraatmotief zou moeten overwegen.

Ze zijn duurzaam en gaan lang mee

Je kunt nooit fout gaan met het installeren van houten vloeren, en visgraat vloeren zijn geen uitzondering. Houten vloeren zijn tijdloos, zowel qua stijl als qua duurzaamheid. Het extra geld betalen voor houten vloeren van hoge kwaliteit of visgraat PVC-vloeren is het waard, omdat ze worden geleverd met de garantie van wederverkoopwaarde en dat ze niet gemakkelijk verslijten of uit de mode raken. Het visgraatpatroon absorbeert compressie en verhoogt de structurele stabiliteit en je hebt een robuuste vloer.

Ze voegen karakter toe aan kamers

Visgraat is een van de meest populaire installatie stijlen voor houten vloeren omdat het een natuurlijke materiaal look combineert met extra esthetiek. Dit kan helpen om sfeer en drama in een kamer te brengen zonder dat je groot hoeft te zijn in andere elementen van het ontwerp, zoals muurkleur, vloerkleden, meubels, kunstwerken enz. Een goede vloer is een nietje in je huis en de visgraat is een goede keuze om het te laten knallen.

Je kunt ze aanpassen

Hoewel visgraat een klassieke indeling is, geeft het een persoonlijke en speciale uitstraling aan uw vloer, vooral wanneer u meer eclectische texturen en kleuren gebruikt. Een onafgewerkte hardhouten vloer in een visgraat indeling kan bijvoorbeeld een elegante esthetiek en tegelijkertijd robuustheid creëren die het uiterlijk van uw ruimte onmiddellijk zal verbeteren voor een meer op maat gemaakte plek. Ongeacht de houtafwerking, het type of de plank grootte, door het in een visgraatpatroon te leggen, onderscheidt het zich van rechte lay-outs.