Clementinas
Image default
Management

Imperial msc management

Future you brengt innovatie naar de directiekamer

Kick-start een carrière in het bedrijfsleven met onze MSc Management programma – een intensieve, een jaar durende, full-time Master’s degree programma dat pas afgestudeerden met diverse academische achtergronden voorbereidt op een breed scala van loopbanen in het management, zoals management consulting en professionele dienstverlening.

 

Onze Master’s in Management, die consequent wordt gerangschikt onder de wereldwijde topprogramma’s, heeft een uitstekende wereldwijde reputatie, en afstuderen aan de Imperial College Business School zal u onderscheiden van de massa.

 

Onze locatie in Londen en voortdurende relaties met grote werkgevers bieden de mogelijkheid om toonaangevende wereldwijde organisaties te ontmoeten en met hen te netwerken, en helpen u om uzelf met vertrouwen te presenteren aan ’s werelds topbedrijven.

 

Inhoud van het programma

MSc Management is een uitdagend programma dat je voorbereidt op een breed scala aan carrières in de competitieve Management services sector.

 

Het programma’s onderscheidende combinatie van business-georiënteerd leren omvat theorie en de toepassing ervan op de echte wereld via praktische case studies en hands-on taken waarbij bedrijven en andere externe instellingen.

 

Structuur van het programma

Voorstudiemodules

Deze onlinemodules geven je basiskennis van gebieden die tijdens het academiejaar in het programma aan bod komen.

 

Modules

De managementkernmodules, die in het najaar van start gaan en in het voorjaar worden voortgezet, geven u een solide basis van praktische kennis op elk vakgebied. In de zomerperiode consolideert u deze kennis in de integratiemodules.

 

Keuzevakken

In het voorjaar en de zomer kies je een academisch specialisme en volg je vier keuzevakken op dat gebied. Je kunt ook drie keuzevakken binnen je gekozen specialisme kiezen, naast één keuzevak buiten je specialisme.

 

Online voorstudiemodules

Voordat het programma begint, wordt van u verwacht dat u een aantal online modules doorloopt die worden aangeboden via The Hub, de online leeromgeving van de Imperial College Business School.

 

Deze modules zijn beschikbaar voor studenten die vanaf juli een toelatingsaanbod hebben aanvaard, en zijn ontworpen om u een basiskennis te geven van de gebieden die tijdens het academiejaar in het programma aan bod zullen komen.

 

Primer gegevensanalyse

Deze module is bedoeld als voorbereiding op de gegevensanalyse-onderwerpen die je tijdens je opleiding zult tegenkomen. Je moet deze module afronden voordat je in september aan het programma begint.

 

Inleiding Financiën

Deze module is bedoeld als voorbereiding op de financiële onderwerpen die je tijdens je opleiding tegenkomt. Je leert belangrijke financiële onderwerpen zoals contante waarde, Internal Rate of Return (IRR), kapitaalbudgettering, aandelen, obligaties, diversificatie, portefeuillegerichtheid en het Capital Asset Pricing Model (CAPM). Je moet deze module afronden voordat je in september aan het programma begint.

 

Carrière Primer

Voltooi de eerste fase van je loopbaantraject terwijl je aan de Business School studeert: het voorwerk voor de loopbaantraining. Deze online module neemt je mee in het proces om te bepalen welke carrière bij je past en zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de slag kunt met het loopbaanteam zodra je aan het programma begint.

 

Opmerking: u krijgt pas toegang tot de loopbaanbegeleiding van de Imperial College Business School nadat u deze cursus hebt voltooid.

 

Wiskunde Primer

In deze module wiskunde leert u de fundamentele zakelijke wiskundevaardigheden die u nodig hebt om te slagen in uw studie. Deze wiskundevaardigheden zullen u ook een voorsprong geven op de werkplek, zodat u meer analytische vaardigheden kunt toepassen bij uw besluitvorming. Je moet deze module afronden voordat je in september aan het programma begint.

 

Plagiaatbewustzijn

In deze korte module leggen we de belangrijkste academische kwesties uit met betrekking tot opzettelijk en onopzettelijk plagiaat, waaronder wat het is, de verschillende soorten plagiaat en het begrip academische integriteit, en geven we advies over hoe je plagiaat in je werk kunt voorkomen. In het najaar moet je de online-test plagiaatbewustzijn afleggen en slagen.

 

Studievaardigheden

Deze optionele interactieve cursussen geven praktisch advies over werken in groepen, het houden van presentaties en timemanagement. Ze bevatten video’s van recente studenten die hun ervaringen met studeren aan de Business School beschrijven, enkele van de uitdagingen waarmee zij werden geconfronteerd en suggesties over hoe deze te overwinnen.

 

Een sectie Engelse taalontwikkeling is ook beschikbaar voor anderstaligen die hun vaardigheden willen oefenen en vakspecifieke woordenschat willen ontwikkelen. U kunt uw tekst uploaden voor gedetailleerde feedback van een tutor.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/