Clementinas
Image default
Entertainment

Op zoek naar een professionele zwemvereniging?

Dan ben je bij het beste Zwembad Prefab Prijzen aan het juiste adres. Wij zijn een zwemvereniging voor mensen die met zwemmen hun geld willen verdienen. Ben jij nou heel goed in een bepaalde watersport, maar vind je het niveau van je huidige vereniging te laag?

Dan raden we je aan bij ons te komen. Wij hebben een groot  team van professionals, die klaar zijn om jou te begeleiden en veel dingen bij te leren. Wij hebben veel die ooit succes hebben behaald in de zwemsport, en jou heel wat bij willen leren. Dus heb jij nou veel talent kom dan bij onze vereniging. We hebben de beste zwembaden.

Wat heeft deze vereniging te bieden? 

Wij als vereniging vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk ontwikkeld bij ons. Ieder van jullie die bij ons binnenkomt krijgt een Professional aangewezen. Deze gaat eerst kijken wat jij in huis hebt, om zo te kijken waar ruimte is voor verbetering. Daarna analyseert hij jouw resultaten en stelt hij aan de hand daarvan een trainingsschema op. Je zult bij ons veel in het zwembad te vinden zijn, maar een goede conditie vinden erg belangrijk. Daarom ben je ook regelmatig in onze sportschool te vinden, wan fit zijn is misschien wel het belangrijkste in de zwemsport. Er is bij ons ook ruimte voor school, en daar wordt rekening mee gehouden in je schema, die je  van je professional krijgt. 

Voeding en blessures 

Een blessure kan natuurlijk voorkomen, dat is nou eenmaal bij sport. Mocht je een blessure oplopen dan moet je natuurlijk de juiste verzorging krijgen, en daarom hebben wij ons eigen Fysio centrum. Naast een goede conditie is goede voeding ook belangrijk, daar ga je bij ons ook alles over leren.  Zo is het erg goed en belangrijk, om naar iedere trainingssessie je eiwitten op pijl te houden. Dit zorgt voor een snel herstel van de spieren, zodat je de volgende dag geen spierpijn hebt. Uiteraard wordt er een voedingsschema voor je gemaakt, hou je hier wel aan.