Clementinas
Image default
Aanbiedingen

Breng de tropen thuis met deze planten!

Het brengen van de tropen in huis is populairder dan ooit, en er zijn talloze plantensoorten die de perfecte aanvulling kunnen zijn op jouw interieur. Hieronder staan drie plantensoorten die zeker de moeite waard zijn om te overwegen.

Trachycarpus Fortunei (Windmill Palm)

De Trachycarpus Fortunei, ook wel de Windmill Palm genoemd, is een populaire plantensoort in Nederland. Deze plant komt van nature voor in Azië en is bestand tegen de kou, waardoor hij perfect is voor ons klimaat. De plant heeft een stam die bedekt is met vezels, wat hem een unieke uitstraling geeft. De bladeren van de Trachycarpus Fortunei zijn groot en waaiervormig en zorgen voor een subtropische uitstraling in huis.

Monstera Deliciosa (Zwitserse kaasplant)

De Monstera Deliciosa, ook wel de Zwitserse kaasplant genoemd, is een bekende plantensoort die tegenwoordig erg populair is. De plant heeft grote, groene bladeren die in het wild wel een diameter van een meter kunnen bereiken. In huis zal de plant minder groot worden, maar hij zal nog steeds een indrukwekkende aanvulling zijn op jouw interieur. De bladeren hebben een kenmerkend gatenpatroon, wat de plant een exotische uitstraling geeft.

Philodendron Scandens (Heartleaf Philodendron)

De Philodendron Scandens, ook wel de Heartleaf Philodendron genoemd, is een plantensoort die gemakkelijk te verzorgen is en weinig licht nodig heeft. De plant heeft hartvormige bladeren en is ideaal voor het ophangen vanwege zijn lange stengels. De Philodendron Scandens is een veelzijdige plant die in vrijwel elk interieur past.

Of je nu op zoek bent naar een subtropische uitstraling of gewoon wat groen wilt toevoegen aan jouw interieur, er zijn talloze plantensoorten die de perfecte aanvulling kunnen zijn. De Trachycarpus Fortunei, Monstera Deliciosa en Philodendron Scandens zijn slechts enkele voorbeelden van planten die je gemakkelijk in huis kunt halen. Met hun unieke eigenschappen en gemakkelijke verzorging, zijn deze planten een ideale keuze voor iedereen die graag de tropen in huis wil halen.

Kijk op de website van MyPalmShop om de tropen in uw huis te halen!

 

 

https://www.mypalmshop.nl/