Clementinas
Image default
Dienstverlening

Schoonmaak service in Enschede zoeken

 

Het schoonmaken van bedrijfspanden, winkels of huizen, daar zijn wij goed in. Besteed het schoonmaken in Enschede aan ons uit. Wij zijn een goed georganiseerd, kostenbesparend en flexibel opererend schoonmaakbedrijf, dat zich richt op bedrijven en instellingen die hun schoonmaakonderhoud en glasbewassing graag zorgeloos willen uitbesteden.

 

Goede schoonmaakservice in Enschede

Wij zijn een schoonmaakservice uit de buurt van Enschede. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met schoonmaak en wij werken met een vlot team van gespecialiseerde schoonmaakmedewerkers. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en werken in uniforme en representatieve kleding. Wij zijn ook een betrouwbare partner. We hebben goede vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers opgebouwd en zij kunnen ook in vakantieperiodes en buiten kantooruren een beroep op ons doen. Wij werken zeer flexibel en efficiënt en verliezen daarbij de kwaliteit niet uit het oog.

 

Wat doen we?

Onze schoonmaak service in Enschede heeft een aantal kerntaken. Dit zijn incidentele reiniging, periodieke schoonmaken van gebouwen en glasbewassing voor bedrijven. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in gevelreining, het reinigen van dakgoten en reiningen voor zonnepanelen. We werken voor bedrijfspanden, maar ook voor een appartementencomplex kunnen wij ingehuurd worden. Met onze schoonmaak in Enschede zorgen wij ervoor dat de panden er stralend uitzien Wij werken snel en nauwkeurig, zodat uw werkzaamheden ongestoord uitgevoerd kunnen worden. Wij streven naar een optimale samenwerking tussen u als opdrachtgever en wij als uitvoerder. Wilt u meer weten over onze diensten ,neem dan contact met ons op. We kunnen werken op contractbasis waarin we afspreken hoe we komen schoonmaken bij u ook. Ook kunnen we eenmalig langskomen. Speciale reinigingsverzoeken nemen wij ook mee. Wat u ook wilt, met schoonmaak service uit Enschede heeft u altijd een fris, schoon en stralend bedrijfspand of appartementencomplex.Gerelateerde artikelen

Relatietherapie in Apeldoorn

Schoonmaakbedrijf in Utrecht maakt alles spic en span

Schoonmaakbedrijf in Enschede voor kantoren en andere plekken