Clementinas
Image default
Beauty en verzorging

3-Step Clean Skin Routine is de lente die uw huid nodig heeft op te frissen

De 2018 CVS 3-Step Clean Skin Routine is ontworpen om het gemakkelijker dan ooit te maken om je gezicht te reinigen, make-up te verwijderen en te exfoliëren. Begin gewoon met de Korean skincare Skin Refreshing Facial Wipes en gebruik daarna een Daily Moisturizer die snel intrekt zonder een vettige finish achter te laten. We weten allemaal dat het goed verwijderen van make-up een essentiële stap is in de huidverzorgingsroutine. En daarom hebben we CVS Makeup Remover Wipes ontwikkeld om u een gemakkelijke manier te bieden om op milde wijze al uw make-up te verwijderen, zelfs langhoudende en waterproof formules – zodat u vanaf het moment dat u zich reinigt een gezond uitziende, stralende huid kunt onthullen.

Die reiniging is een ritueel in mijn huidverzorgingsroutine ’s ochtends en ’s avonds. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik hou van een goede routine. Maar zodra het weer warmer wordt, voeg ik graag een paar extra stappen toe om het seizoen te beginnen. Het is mijn eigen kleine lente opfrisser. En hoewel mijn aanpak tijdrovend kan zijn, is hij gevoeliger dan sommige agressievere benaderingen die er zijn. Dus toen ik onlangs drie nieuwe producten lanceerde – Plant-Rich Antioxidant Pore Cleansing Oil, Double Action Exfoliating Cleanser, Hydra Shield Anti-Pollution Jelly Toner – bedoeld om samen of alleen te gebruiken, dekt dit multifunctionele trio al je basis terwijl het je een heleboel zintuiglijke ervaringen schenkt.

Jullie hebben me wel vaker horen vertellen hoe droog mijn huid de laatste tijd is. Een lange periode van extreem koud weer gecombineerd met maanden van verwaarlozing van mijn huidige huidverzorgingsroutine hielp daar niet bij, en mijn wangen begonnen eruit te zien als plastic (alleen letterlijk, niet figuurlijk). Dus heb ik mijn huid wat TLC gegeven met behulp van deze drie K-beauty producten van Sunday Riley, en nu is mijn huid weer veerkrachtig en stralend AF! De afgelopen maanden heb ik mijn gezicht ’s ochtends en voordat ik naar bed ga altijd gewassen met Sunday Riley’s Tidal Brightening Enzyme Water Fluid ($62) in combinatie met Good Genes All-In-One Lactic Acid Treatment ($105), en daarna heb ik Luna Sleeping Night Oil ($125) op mijn gezicht gesmeerd.